Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) vine cu vești noi în atenția românilor care vor să muncească în Europa. Instituția a informat, vineri, că angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români

Citește și: Șobolan ascuns în hârtie igienică, într-o toaletă a Spitalului Județean de Urgență din Iași

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Finlanda – 113 posturi (vopsitor pentru tratarea industrială a suprafeţelor, muncitor necalificat în agricultură – culegător de fructe şi legume, maşinist CNC) şi Letonia – 30 de posturi (sudor).

În Germania sunt puse la dispoziţie 28 de posturi (sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, lucrător în producţie – procesare produse din carne); Norvegia – 21 de posturi (electrician, măcelar, supraveghetor fermă); Spania – 15 posturi (şofer autocamion); Belgia – 14 posturi (tehnician reţele de telecomunicaţii, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură); Estonia – 10 posturi (muncitor în construcţii); Austria – 5 posturi (tehnician producţie); Olanda – 3 posturi (şofer de autobuz); Danemarca – 1 post (proiectant inginer mecanic).

Citește și: Un fotbalist a dat în judecată Pfizer-Biontech, acuzând efecte adverse ale vaccinului anticovid

„Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 1 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză”, se arată în comunicatul AMOFM.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *