Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

FC Argeș, față în față cu Unirea Dej, un adversar amenințat de retrogradare

Federația Română de Fotbal a programat în acest weekend runda cu numărul 5 din play-out-ul ligii secunde. FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, pe Unirea Dej, adversar care păstrează încă șanse teoretice de a evita retrogradarea. Înaintea acestui duel, argeșenii ocupă locul 3 al grupei A a play-out-ului, cu 30 de puncte, iar ardelenii se situează pe poziția a 6-a, penultima, cu 20 de puncte.

FC Argeș, față în față cu Unirea Dej, un adversar amenințat de retrogradare

Citește și: Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice


Antrenorul echipei FC Argeș, Eugen Neagoe, a susținut o conferință de presă înaintea partidei contra Unirea Dej. Neagoe este sigur că duelul va fi unul dificil, el având drept argument chiar motivația jucătorilor de la Dej, despre care a spus că vor da tot ce vor putea pentru a fi în Liga 2 și din vară.
” Vreau să câștigăm la Dej, dar știu că nu va fi ușor, pentru că este o echipă care încă speră la menținerea în Liga 2. Ei au șansele lor, e normal să spere, dar mergem acolo să ne facem treaba, să câștigăm jocul. Vom face tot ce depinde de noi să câștigăm, sper ca și băieții să înțeleagă că sunt foarte importante ultimele jocuri. Am fost dezamăgit de rezultatul ultimului joc, pentru că nu am făcut o partidă rea contra Reșiței. (…) Băieții știu cât de important este jocul de sâmbătă, e important pentru noi să câștigăm ultimele jocuri. Trebuie să fim capacități la fiecare joc, nici la partida cu Reșița nu am avut ce să le reproșez băieților. Atât au putut atunci, dar au avut atitudine, au depus efort. (…) Vor fi schimbări acum, față de partida cu CSM Reșița, dar nu foarte multe”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *