Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

FC Argeș Basketball a cedat primul meci la Cluj. „Respect, Pitești!”

Primul meci dintre U BT Cluj-Napoca și FC Argeș Basketball din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a încheiat joi, 25 aprilie, cu victoria gazdelor. Alb-negrii au controlat jocul de la început până la final și s-au impus la 20 de puncte: 91-71 (49-45, la pauza mare).

FC Argeș Basketball a cedat primul meci la Cluj. „Respect, Pitești!”

Citește și: Eugen Neagoe, înaintea meciului de la Dej: „Mergem acolo să ne facem treaba”

În ciuda prestației solide din prima repriză, reușită în formulă redusă, echipa alb-violetă a cedat primul meci al semifinalei. La FC Argeș Basketball, formula de bază a fost: Corey Allen, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, CJ Jones, Nikola Jevtovic.

De la FC Argeș, cel mai bun jucător a fost, fără discuție, Corey Allen: 29 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive.

Meciul al doilea este programat sâmbătă, 27 aprilie, la ora 19, tot pe BTarena. Urmează un al treilea meci, marți, 30 aprilie, 2024, de la ora 19, la Pitești Arena. În funcție de rezultatul după cele trei dispute, dacă FC Argeș învinge în unul dintre meciuri, urmează un al patrulea, tot la Pitești. Dar să nu anticpăm.

Felicitări echipei din Pitești! E o echipa frumoasă! Mie îmi place Vidic mult ca antrenor, ca om. Felicitări fanilor din Pitești care au venit la Cluj și tuturor celorlalți care susțin prin dragostea pentru baschet o echipa foarte frumoasă!

Aveți întregul respect al clujenilor pentru fair play-ul de pe parcursul întregului sezon în care ați fost singurii care ați arătat admirație față de cea mai mare performanță făcută vreodată de o echipă de baschet românească în baschetul internațional!

Asta înseamnă cu adevărat sportul al cărui scop principal este să educe și să formeze caractere! Respect, Pitești!!!” – a scris pe pagina de Facebook a FC Argeș Basketball un anume Mihai Andrau, probabil fan al echipei gazdă.

(sursa foto: FC Argeș Basketball)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *