Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

Un tren de pe ruta Piteşti-Bucureşti Nord a întârziat 310 minute!

Trenul RE 13211 care circulă pe ruta Piteşti-Bucureşti Nord a ajuns, vineri seară (26 aprilie), la destinaţie, la ora 20.51, cu o întârziere de 310 minute, după ce locomotiva s-a defectat. Reprezentanţii CFR SA au explicat că locomotiva de ajutor a fost aşteptată timp de 191 de minute.

Un tren de pe ruta Piteşti-Bucureşti Nord a întârziat 310 minute!

Citește și: Doi angajați ai unei bănci au sustras 140.000 de euro din contul unui client

Menţionăm că trenul RE 13211 s-a format în staţia Piteşti din garnitura trenului RE 13245, care a ieşit din Depoul Basarab cu o întârziere de 17 minute, iar în gara Titu a anunţat defectarea locomotivei şi a staţionat încă 191 de minute până a ajuns o locomotivă de ajutor pentru continuarea călătoriei până la Piteşti.

Precizăm că în anumite zone de pe tronsonul Bucureşti – Piteşti, CFR SA desfăşoară lucrări de reparaţii de tip QUICK WINS şi de reînnoire a suprastructurii căii, însă după cum am informat public, prin intermediul comunicatelor de presă, întârzierile cauzate de aceste lucrări nu depăşesc, în general, 30 – 40 de minute”, a transmis purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan, potrivit News.ro, citat de digi24.ro.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Made in roumenien

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită