Web Analytics

Arhiepiscopia a reacţionat! Călugărul iubăreţ a fost retrogradat… cântăreţ

de | 8.06.2022 12:01 | Actualitate, Dezvăluiri

Escapadele Donjuanului în rasă de călugăr de la Mănăstirea “Sf. Calinic” de la Călinești, pe numele lui de mirean Amarinei Costel, nu au rămas fără urmări. Asta pentru că statutul BOR nu permite ca un monah, care a depus un jurământ de castitate pentru o viață austeră și retrasă, să cadă în păcatul preacurviei.

Iar cuibușorul de nebunii, conform probelor din dosarul de șantaj făcut soțului încornorat, era chiar mașina luxoasă a părintelui. Răspunzând întrebării noastre cu privire la sancțiunea administrată călugărului Costel Amarinei, arhiepiscopul Calinic a spus: „A fost oprit de la orice slujire sacerdotală. A rămas, în mod provizoriu, cântăreț la biserică, mănăstirea neavând cântăreț”.

Citește și Nevasta şi călugărul se iubeau în Toyota monahului, pe câmp şi chiar în… spatele bisericii

Bărbat frumos, înalt, cu părul lung și ochii albaștri, călugărul s-a dedat la cele lumești cu o femeie măritată și care are și trei copii acasă. Femeia, spun vecinii, foarte pricepută în ale croitoriei, a bătut mult timp cărările bisericilor pentru că nu reușea să rămână însărcinată. Apoi însă a dat naștere la trei copii. Numai că soțul a aflat că, în afară de cele sfinte, nevasta lui s-a apropiat și trupește de un om al bisericii. Așa că, dacă tot s-a trezit omul încornorat, s-a gândit să stoarcă bani, șantajându-l pe cel care i-a sedus nevasta. I-a cerut, deci, bani. În total, 15.000 de euro!

Inițial, călugărul i-a dat doar 6.800 lei lui Marius Mihalcea, soțul încornorat. Dar nu era suficient. Moment în care polițiștii au organizat flagrantul, după ce primiseră un denunț din partea călugărului Costel Amarinei. Flagrantul s-a făcut în momentul în care Marius Mihalcea (care e și contabil la FC Argeș) primea banii chiar în curtea casei sale.
La momentul descinderii polițiștilor, acesta a făcut scandal și și-a sunat avocații. Cu două zile înainte primise suma de 10.000 de lei, iar în ziua respectivă – 4.000 de euro și 4.000 de lei. Și până joi, 12 mai, la ora 6, mai aștepta încă 8.200 euro.

Citește și Femeia pentru care a fost şantajat călugărul Amarinei era bisericoasă

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *