Femeia pentru care a fost şantajat călugărul Amarinei era bisericoasă

de | 18.05.2022 12:16 | Actualitate, Culise, Dezvaluiri, Home

Articolul care l-a avut ca subiect pe călugărul Amarinei Costel, de la biserica din lemn din Călinești cel căzut în capcana șantajului întinsă de contabilul-șef al FC Argeș, soț neîndurător, a făcut senzație. Bărbat frumos, înalt, cu părul lung și ochii albaștri, călugărul s-ar fi dedat la cele lumești cu o femeie măritată și care are și trei copii acasă.

Sursele noastre, apropiate familiei Mihalcea din Călinești, spun că femeia, croitoreasă renumită în zonă, era o femeie foarte bisericoasă și care se apropiase de biserică în speranța că va fi binecuvântată cu copii. Și așa și de… frumosul călugăr. În timp au apărut și cei trei copiii, dar și… banii. De altfel, sunt unii care se jură că femeia se ruga de soț să aibă milă și să nu îi mai pretindă bani călugărului. Dar când acesta venea cu suma cerută de Marius Mihalcea ca să nu îl facă de poveste în fața șefilor bisericești, femeia, împreună cu cei trei copii, pleca de acasă. Așa că nu puteau fi martorii trocului.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Nevasta şi călugărul se iubeau în Toyota monahului, pe câmp şi chiar în… spatele bisericii

Acest articol este despre: calugarul amarinei costel

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. L’asa cap … asa caciula !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...