Web Analytics

Nevasta şi călugărul se iubeau în Toyota monahului, pe câmp şi chiar în… spatele bisericii

de | 11.05.2022 12:19 | Actualitate, Dezvăluiri

Scene fierbinţi în dosarul de şantaj al contabilului-şef de la FC Argeş

Joi, 5 mai, polițiștii au descins în curtea casei din Călinești a contabilului-șef al Clubului FC Argeș, Marius Mihalcea. Totul în urma unui denunț de șantaj făcut de – și acum țineți-vă bine! – un călugăr cu care soția lui avea o relație amoroasă.

„Dacă nu îmi dai 8200 euro până joi, mă duc la televiziune…”

Triunghiul amoros dura de ceva timp, însă nu știm exact la care minut al telenovelei soțul înșelat s-a prins că ar putea avea ceva de câștigat de pe urma faptului că primise o frumoasă pereche de… coarne. Și s-a gândit, ce credeți, să… profite. Așa a apărut ideea șantajului. I-a cerut, deci, bani. În total, 15.000 de euro! Inițial, călugărul i-a dat doar 6.800. Dar nu era suficient. “Dacă nu îmi mai dai 8.200 până joia ce vine, la ora 6,00, eu la ora 8,00… mă duc la televiziune”, i-ar fi spus, răspicat, soțul încornorat iubărețului în sutană. Mai mult, l-a pus pe un prieten care s-a dat drept reporter la o televiziune națională să îl amenințe. Așa-zisul ziarist a intrat în pielea personajului și l-a luat tare pe călugăr: „Am înțeles că un popă, la dumneavoastră în parohie, a avut relații cu o femeie…” I-a spus apoi că știrea va apărea la tv, la ziare… Într-un cuvânt, că totul va deveni public! Numai că donjuanul în sutană și-a dat seama că va fi veșnic sursa de bani a contabilului și… l-a denunțat pentru șantaj.

Citește și Scandalul „Sfeştanie cu petarde” s-a lăsat cu urmări. Calinic i-a interzis preotului să slujească până la finalizarea anchetei

Cine este călugărul șantajat?

Donjuanul în sutană, călugăr la Mănăstirea “Sf. Calinic” de la Călinești, pe numele lui de mirean Amarinei Costel, este, aparent, o victimă. Dar, ce să vezi, acesta nu ar fi căzut în capcana șantajului, dacă nu ar fi avut de pierdut imaginea de monah care a depus un jurământ de castitate și care duce din propria voință o viață austeră și retrasă, în schimbul celei de călugăr căzut în patima preacurviei, păcat greu, înfierat de BOR. Bărbat frumos, înalt, cu părul lung și ochii albaștri, călugărul s-a dedat la cele lumești cu o femeie măritată și care are și trei copii acasă. Partidele amoroase aveau loc în mașina monahului, o frumoasă și spațioasă Toyota sport, pe câmp, atunci când era frumos afară sau chiar… în spatele bisericii.

Citește și Calinic a găsit ac de cojocul preoţilor cu chef de divorţ: ori libertate, ori parohie!

Alte amănunte picante din dosarul de șantaj

Totul este la dosarul de cercetare. Acolo unde sunt înregistrări audio și fotografii, totul fiind rezultatul muncii de câteva luni a polițiștilor. Parchetul a propus arest la domiciliu pentru contabilul-șef, ceea ce acesta a și primit. Cam surprinzător pentru suma destul de importantă cerută călugărului. Dar contabilul șef Mihalcea este dispus să colaboreze cu anchetatorii. Astfel, ar putea primi, în schimbul informațiilor sale, jumătate din pedeapsa cuvenită pentru șantaj.

Flagrantul s-a făcut la contabil acasă, în Călinești, chiar în curte. La momentul descinderii polițiștilor, acesta a făcut scandal și și-a sunat avocații. Cu două zile înainte primise suma de 10.000 de lei, iar în ziua respectivă – 4.000 de euro și 4.000 de lei. Și până joi, 12 mai, la ora 6, mai aștepta încă 8.200 euro. Altfel îl dădea la Antena 3. Sau așa zicea el. Numai că, după ce popa a dat banii cu seriile deja știute, polițiștii au pus mâna pe soțul șantajist. Și astfel a luat sfârșit o poveste de iubire interzisă, care ar fi putut fi demnă de un scenariu de film gen “Pasărea Spin”, de exemplu, dacă nu ar fi căzut totul într-un banal cotidian cu articol penal.

Citește și Poveste adevărată de Paşte, trăită de arhiepiscopul Calinic la Robaia

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Intrebarea care se pune este de unde are calugarul atatia bani. Se pare ca jefuia cutia milei. Sa se faca o investigatie.

    Răspuns
  2. Ce imaginatie bogată are Jurnalistul, cred ca ar face mai mult bani scriind carti Sf la ce imaginatie bogată are. Nota 10 pentru captarea atenție si întreținerea suspansului

    Răspuns
  3. Soția refuzata de preot se răzbuna si îl pune pe soț sa il șantajeze. Totul e regizat de soție, chiar daca ea vrea sa para victima. Nu preotul i-a facut avansuri, chiar de ar fi fost Madona picata din tabloul lui Da Vinci. Ar fi bun un detector de minciuni

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *