Web Analytics
scris joi, 10.02.2022

ARGEȘEANUL MARIUS SAIZU TRANSMITE DIN UCRAINA PENTRU ȘTIRILE FOCUS – PRIMA TV

Va fi sau nu va fi război la porțile României? Pentru a  fi în mijlocul evenimentelor care îngrijorează o lume întreagă, o echipa de știri condusă de Marius Saizu a plecat în Ucraina și vă va tine conectați zilnic prin transmisiunile din jurnalele Focus Prima TV.

ARGEȘEANUL MARIUS SAIZU TRANSMITE DIN UCRAINA PENTRU ȘTIRILE FOCUS – PRIMA TV

Citește și: ÎPS Calinic şi primarul Călineştiului au discutat despre reabilitarea Mănăstirii Râncăciov

Din 10 februarie, Focus este în prima linie. Corespondentul Marius Saizu va sta de vorba cu românii din Ucraina, afectați de iminenta și continuua amenințare a Rusiei. El va afla care sunt planurile acestor, ce soluții au să scape în caz de război și ce așteptări au de la România. “Ucraina este un loc fierbinte, foarte aproape de noi în aceste zile. Merg în țara vecină cu dorința de a le arata telespectatorilor realitatea așa cum este ea. Avem o comunitate mare de români în Ucraina iar o invazie a țării i-ar afecta si ne-ar afecta direct. Le voi povesti in imagini, dar si prin corespondențe, celor de acasă cum trăiesc românii de peste graniță, dar și cât de reală este amenințarea Rusiei. Ne vedem la știrile FOCUS de aici, din prima linie”, spune Marius Saizu.

Citește și: Primele pregătiri pentru proiectul european: „Extinderea Parcului Trivale”

Începând de joi, 10 februarie, programele de știri Focus vor conține corespondențe din Ucraina, transmise de corespondentul special, Marius Saizu și operatorul George Mihăilescu. Demersul jurnalistic va fi reflectat si prin transmisiuni live pe pagina de Facebook Prima TV, https://www.facebook.com/PrimaTVRomania

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *