Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Accident în Argeș. O fetiță a ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă, între trei autoturisme, în localitatea argeșeană Stâlpeni.

Accident în Argeș. O fetiță a ajuns la spital

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe sensul opus de mers. Mai întâi a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un bărbat de 26 de ani, din Mihăești. După, a fost proiectat într-un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani, din Mioveni.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri. O femeie în vârstă de 36 de ani acuza dureri în zona toracelui, iar o minoră în vârstă de 8 ani, pasager în prima mașină, prezenta un traumatism în zona feței. Cele două paciente au fost preluate de un echipaj al SAJ și transportate la spital.

Citește și O bonă a fost reținută după ce a agresat copilul de un an pe care îl avea în grijă

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Pompierii au intervenit pe DN73 pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...