Web Analytics
scris sâmbătă, 18.05.2024

Fostul polițist care și-a ucis mama cere o pedeapsă mai blândă. „Bea și mă bătea când eram mic”

Fostul polițist din Iași care și-a ucis mama cere o pedeapsă mai ușoară. Deși fusese condamnat definitiv, la apel, Tiberius Ghelbere a încercat să-i înduplece pe judecători. El a povestit că ar fi fost abuzat în copilărie susținând că mama sa „bea și mă bătea când eram mic”. Argumentele lui Ghelbere au fost însă respinse de magistrații Curții de Apel.

Fostul polițist care și-a ucis mama cere o pedeapsă mai blândă. „Bea și mă bătea când eram mic”

Tiberius Ghelbere, fost polițist de frontieră și jandarm, a fost arestat în aprilie anul trecut, sub acuzația că și-a ucis mama. Bărbatul mersese în vizită la aceasta, după ce consumase alcool cu mai mulți prieteni, iar pe fondul unor neînțelegeri, cei doi s-au luat la ceartă. După loviturile primite de la fiul său, femeia de 70 de ani a murit. Când a văzut că mama sa este inconștientă, bărbatul și-a sunat iubita, iar aceasta a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Victor Micula scapă de închisoare în dosarul în care este acuzat că a tras cu o armă de asalt

Bărbatul a fost condamnat definitiv însă, la apel, în fața judecătorilor, Ghelbere a criticat prima sentință. Bărbatul a cerut o pedeapsă mai ușoară, motivând că a fost om al legii. Argumentele i-au fost respinse pe rând, iar decizia Tribunalului a rămas aceeași.

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Noi locuim în același bloc de aproximativ 30 de ani, dar nu am auzit niciodată să se plângă că se ceartă cu fiul ei sau cu alte persoane. Chiar ieri (n.r. – joi, 6 aprilie 2023) ne-am întâlnit pe scară. Ea venea cu niște sacoșe în mână, de la market, iar eu mă duceam. Îmi povestea că vrea să facă, sâmbătă, pomană pentru soțul ei care a murit. Era ca de obicei. Nu s-a plâns de nimic. Iar deodată să aflu că a fost omorâtă chiar de Tibi, fiul ei. Un băiat care părea bun și respectat prin oraș, pentru că a avut o meserie frumoasă. Tot timpul când venea pe aici întreba toți vecinii: «Sărut-mâna vecina sau vecinul, ești bine». Cum să fie și asta? Săptămâna trecută i-a adus flori și azi noapte a omorât-o”, povestește o vecină de-a femeii, conform bzi.ro. În caz de violenţă domestică, apelaţi Telverde 0800500333.

Citește și: Politicianul român care va avea o pensie de 5.800 de euro plătită de UE

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...