Web Analytics

Primele pregătiri pentru proiectul european: „Extinderea Parcului Trivale”

de | 10.02.2022 13:55 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Într-o conferință de presă susținută săptămâna trecută, reprezentanții PNL Argeș au declarat că își doresc să transforme Pădurea Trivale într-o „bijuterie a Piteștiului”. Parcul din zona pădurii va fi reabilitat în întregime cu pavaje din piatră cubică naturală, mobilier urban nou, iar sistemul de iluminat va și el reînnoit.
Primele pregătiri pentru realizarea acestui proiect european au început încă de luni, 7 februarie, când viceprimarul Gelu Tofan, consilierul local dr. Tiberiu Irimia, arhitectul-șef al municipiului Pitești și reprezentanți ai Direcției Silvice Argeș s-au deplasat în teren pentru a inventaria și delimita amplasamentul viitorului proiect.

De menționat este că reabilitarea Pădurii Trivale reprezintă principalul obiectiv al PNL Pitești. Urmează modernizarea zonei platoului, prin amenajarea unui teatru de vară și a unei zone de picnic, iar lacul va avea fântâni arteziene și cascade.
Pentru investiție sunt necesare aproximativ 9 milioane de euro, buget pe care PNL-iștii îl vor atrage din fondurile europene.

Citește și Prima conferinţă de presă a PNL Piteşti în noua formulă. „Transformăm Pădurea Trivale într-o bijuterie a Piteştiului!”

Citește și Din nou despre Pădurea Trivale. Se joacă deja ”Hora securii” pe cadavrul ei?

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *