Web Analytics

Alina Gorghiu şi ministrul Adrian Veştea s-au întâlnit cu primarii liberali

de | 24.08.2023 12:50 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ministrul Justiției: „Transportul feroviar din județ va deveni performant!”

Ministrul Justiției și președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, și ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, au făcut un tur de forță, duminică, 20 august, în Argeș. Mai întâi au vizitat comuna Schitu Golești, unde primarul Vasile-Tudorel Miriță le-a prezentat două proiecte implementate pe fonduri și cu finanțare de la CNI, printre care și noua sală de sport de la școala din localitate.

Alina Gorghiu și ceilalți oaspeți s-au urcat într-un tren fabricat de Malaxa în 1937, de la Schitul Golești, și au ajuns la Câmpulung Muscel. „Avem și o veste bună de la secretarul de stat Ion Popa pentru campulungeni: domnia sa a discutat cu colegii din Ministerul Transporturilor, responsabili pentru transportul feroviar, pentru a face o analiză în vederea introducerii rutei Golești Câmpulung în proiectul Linia Verde pentru a fi deservită de noile automotoare în tracțiune electrică pe bază de pile de combustie cu hidrogen! Până atunci, linia va avea automotoare recondiționate. Transportul feroviar din județ va deveni performant!”, a transmis Alina Gorghiu.

Cei doi miniștri s-au întâlnit cu primarii liberali și au discutat despre stadiul implementării proiectelor din comunitățile locale. „În cadrul întâlnirii cu primarii s-au abordat aspecte esențiale referitoare la progresul și eficiența proiectelor derulate la nivel local. Aleșii au prezentat stadiul de implementare al proiectelor prin programul Anghel Saligny și prin PNRR. Această întâlnire a reprezentat o oportunitate valoroasă pentru schimbul de opinii și informații între ministrul Dezvoltării și primarii liberali. Au fost analizate rezultatele obținute până în prezent, au fost identificate posibile soluții pentru eventuale obstacole în implementarea programelor și s-au stabilit direcții clare pentru optimizarea procesului de atragere a noi fonduri”, a transmis PNL Argeș.
M.S.

Citește și Alina Gorghiu a vizitat Muzeul din Coşeşti şi a discutat cu oamenii de afaceri din zonă

Citește și Alina Gorghiu a devenit cetăţean de onoare al Domneştiului

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *