Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Alina Gorghiu: „Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum”

Săptămâna trecută, PNL Argeș a desemnat doi candidați. Vineri, 1 martie, la Pitești, pe prefectul și juristul Radu Perianu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Și sâmbătă, pe Ana-Maria Pănescu la Primăria Topoloveni.
La evenimentul de la Pitești a fost prezent și Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov. Președinta PNL Argeș, Alina Gorghiu, l-a prezentat pe Radu Perianu drept „un om care pune oamenii pe primul loc, care iubește din suflet județul Argeș”, „cel mai activ prefect din județ din ultimii 20-25 de ani” și unul dintre cei mai implicați liberali în stabilirea priorităților programului Pitești Tech City. A punctat în continuare realizările prefectului, printre care se numără acțiunile de control la aziluri și de monitorizare a spitalelor din județ, dar și consultarea piteștenilor în privința problemei Pădurii Trivale.

Alina Gorghiu: „Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum”

„Radu Perianu este o alternativă sănătoasă la stagnarea de acum. Este o alternativă proaspătă față de actuala conducere a Consiliului Județean, de la care, sincer, nimeni nu mai are niciun fel de așteptare că va schimba lucrurile. (…) PNL intră în această campanie electorală pentru a câștiga județul, nu pentru a concura. Avem un proiect politic sănătos, construit cărămidă cu cărămidă în ultimii ani, și prin care dorim să schimbăm Argeșul în bine după 30 de ani în care județul a fost condus, cu bune și cu rele, de un singur partid politic. 30 de ani în care Argeșul – o spun fără bucurie – a pierdut multă populație și a pierdut, din păcate, și locuri în clasamentul județelor țării după PIB-ul pe cap de locuitor”, a mai spus Alina Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș. „Venim cu soluții care să crească nivelul de trai al oamenilor în județ, iar asta va duce automat la îndreptarea multor chestiuni”, a declarat și Radu Perianu, proaspătul candidat la șefia CJ Argeș.

Iar sâmbătă, la Topoloveni, liberalii au prezentat-o pe candidata la Primăria Topoloveni, la eveniment fiind prezentă și Nicoleta Pauliuc, președinta Organizației Femeilor Liberale. Despre Ana-Maria Pănescu, candidata liberală la Primăria Topoloveni, Alina Gorghiu a spus că „este ce trebuie acestui oraș: femeie, puternică, empatică și un competitor incomod, pentru că este expert în administrație locală”.
M.S.

Citește și Perianu îi dă replica lui Mînzînă: „Temperamentul i-a jucat din nou feste”

Citește și „Ducele” de Albota i-a reproşat lui Radu Perianu că nu-i mai cheamă pe primari la Colegiul Prefectural: „Mi-e dor de lăutarii pe care-i aducea Gogu Davidescu; pe vremea lui se putea şi cu lăutari”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *