Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Perianu îi dă replica lui Mînzînă: „Temperamentul i-a jucat din nou feste”

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu, îi dă replica lui Ion Mînzînă. Vineri, 9 februarie, la instalarea noului subprefect Marius Pârvu, președintele CJ și liderul PSD Argeș a făcut niște referiri la activitatea prefectului liberal, despre care puteți citi AICI.

Perianu îi dă replica lui Mînzînă: „Temperamentul i-a jucat din nou feste”


„Observ că temperamentul i-a jucat din nou feste domnului Ion Mînzînă. După ce, nu mai departe de alaltăieri, lăuda alianța PSD-PNL recunoscând într-un acces de sinceritate că fără liberali nu ar fi putut realiza proiectele din Argeș, spunând chiar că această colaborare politică a adus ”o dezvoltare incredibilă” județului, astăzi, așa cum spuneam, temperamentul i s-a întors împotrivă.

În stilul neelegant, ca să nu zic de-a dreptul grobian, care îl caracterizează, domnul Ion Mînzînă a făcut tot felul de aprecieri la adresa mea și a activității mele de prefect. Nu voi sta acum să-i explic aici domnului Mînzînă care sunt atribuțiile și obligațiile funcției de prefect pentru că, dacă nu a reușit să le înțeleagă până acum, ar fi pierdere de vreme. 

Nu pot însă să nu remarc binecunocuta-i aroganță atunci când mă acuză că am anulat o întâlnire pe motiv că „nu participă măcar un vicepreședinte de la Consiliul Județean pentru a stabili strategia unui medic ATI”.

Citește și Ion Mînzînă: “PSD Argeș va merge singur la alegeri”

Aș vrea să-i explic domnului Ion Mînzînă despre ce era vorba pentru ca îl văd total nelămurit. În întâlnirea la care se referă aveam de discutat o situație de criză a sistemului de sănătate din Argeș, nu situația unui medic. Era vorba despre faptul că rămăsese un singur medic la ATI la Spitalul Județean de Urgență Pitești pentru programul de zi. Deservea 12 sali de operație. Dar de unde să știe domnul Mînzînă ?….că doar Spitalul Județean e în directa sa subordine.
Și chiar dacă ar fi fost vorba despre situația unui singur medic, din respect pentru anii de școală ai unui medic și pentru viețile pe care acesta le poate salva, ar fi meritat să-și rupă câteva zeci de minute din timpu-i atât de prețios pentru a rezolva o problemă care, nerezolvată, ar putea duce la blocarea activității unui spital. Dar, ce să facem? Fiecare om ales sau numit într-o funcție publică își alege prioritățile.  Prioritatea mea sunt oamenii, a dânsului nu știu care este. Aș putea să presupun, cu rată mare de succes, dar ar trebui să cobor discuția la nivelul discursului domniei sale și nu vreau acest lucru.

Citește și Spitalul Câmpulung revine în atenţia Prefecturii

În ceea ce privește mediul în care eu îmi desfășor activitatea, în cadrul biroului de la prefectură, țin să-l asigur pe domnul Mînzînă că este un mediu mult mai curat, mai sănătos și mai bine aerisit decât cel din biroul dânsului”, a transmis Radu Perianu, prefectul județului Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *