Web Analytics
scris vineri, 10.02.2023

Mario Iorgulescu – 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat, vineri, 10 februarie, de magistraţii Tribunalului Bucureşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanțe, potrivit Agerpres.

Mario Iorgulescu – 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor

Instanţa a mai decis că acesta trebuie să plătească câte 100.000 euro şi 50.000 lei pentru două dintre părţile civile din dosar. Decizia nu este definitivă.

Citește și: „Dl. Gherghe chiar m-a ameninţat, voalat, că o să mă termine cu prietenii lui, foşti colegi poliţişti care acum lucrează la DGA şi la DNA”

Vă reamintim că în septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce consumase cocaină şi alcool. După faptă, el a plecat din țară, iar după ultimele informaţii se află în Italia.

 În august 2020, el a fost trimis în judecată pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Procurorii au notat că, pe 8 septembrie 2019, pe fondul unei crize de gelozie şi într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l şi fiind sub influenţa cocainei, intenţionând să se deplaseze din satul Gulia, comuna Tărtăşeşti, spre un club din Parcul Herăstrău, Mario Iorgulescu a condus un autoturism marca Aston Martin model DBS, cu o viteză ce depăşea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, şi a pătruns pe culoarea roşie a semaforului, cu viteza de 145 km/h, în intersecţia Şoseaua Chitilei – strada Teodor Neagoe.

Potrivit anchetatorilor, el a accelerat până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

 De când a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, Mario Iorgulescu nu a acţionat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de acceleraţie era apăsată la maximum, susţin procurorii, potrivit sursei citate.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Merita inchisoare pe viata.Pe oamenii aia morti din cauza lui cine ii aduce inapoi?!Poate Dumnezeu in alta viata!
    Merita chiar executat pt. ca si el a executat oameni nevinovati.
    Ca de obicei nu o sa faca toti anii si atunci…..unde este dreptatea?!
    Tot mereu tindem sa manifestam indulgenta fata de vinovati,dar la cei pagubiti sau morti ne gandim prea putin.Legile trebuiesc schimbate pt. ca altfel vor continua astfel de manifestari.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *