Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Piteşti. Băut la volan, urmărit noaptea de Poliţie. Ce a păţit

S-a întâmplat în noaptea de 17 spre 18 mai, în jurul orei 2:00, când polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Pitești au observat în trafic un autoturism care circula pe strada Smeurei, spre strada Exercițiu.

Piteşti. Băut la volan, urmărit noaptea de Poliţie. Ce a păţit

Citeşte şi: Un motociclist fără permis a provocat un accident în Argeș

La vederea echipajului de poliție, şoferul respectiv a întors autoturismul pentru a evita verificarea în trafic. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, depistându-l în scurt timp, iar din verificări a rezultat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Uda.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş, din bazele de date ale Poliției Române a rezultat că respectivul figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 din Codul Penal.

Totodată, în cadrul verificărilor, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier Pitești, cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, aspect ce implică răspunderea de natură contravențională.

Verificările continuă, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...