Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Unul dintre cei mai buni voleibaliști ai anilor ’90 a murit la doar 56 de ani. A căzut pe scări și nu a mai putut fi salvat

Clubul SCM Zalău a transmis, duminică, un mesaj de condoleanţe după decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucător şi antrenor al echipei de volei, iar în ultimii ani secund la Ştiinţa Explorări Baia Mare. Sorin Pop era căsătorit și avea o fiică.

Unul dintre cei mai buni voleibaliști ai anilor ’90 a murit la doar 56 de ani. A căzut pe scări și nu a mai putut fi salvat

Citește și: O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubit. Bărbatul ar fi fost internat în trecut la Psihiatrie

„Cu adâncă tristeţe am aflat în această dimineaţă de trecerea în nefiinţă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei! Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reuşit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existenţă! Îţi mulţumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis SCM Zalău.

Decesul lui Sorin Pop ar fi survenit în urma unei lovituri puternice la cap, după o căzătură pe scări, şi nu a mai putut fi salvat la Spitalul Judeţean Baia Mare, în pofida eforturilor medicilor. El se afla, alături de alte persoane, în casa unor prieteni.

Carieră impresionantă pentru Sorin Pop

Sorin Pop avea o fată și era căsătorit. A fost unul dintre cei mai buni voleibaliști români din anii ’90. A jucat pentru Știința Explorări Baia Mare, Dinamo București și Elcond Zalău. Are un palmares impresionant: trei titluri, un loc doi și trei cupe.

După retragere, Sorin Pop și-a început cariera în antrenorat. El a fost numit secundul lui Marius Botea la Explorări Baia Mare din 2004. În sezonul 2020/2021, el a fost pe banca celor de la SCM Zalău în calitate de antrenor și a dus echipa pe locul 2. S-a întors acasă la Baia Mare apoi.

Citește și: Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu, comemorează 9 luni fără fiul său

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...