Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Un motociclist fără permis a provocat un accident în Argeș

Accident cu un motociclu și o mașină, sâmbătă noaptea, în comuna argeșeană Poiana Lacului. Polițiștii rutieri au fost sesizați în jurul orei 21:00. Motociclistul, un bărbat de 49 de ani, nu avea permis, iar motocicleta nu este înmatriculată. Bărbatul a fost rănit în urma accidentului.

Un motociclist fără permis a provocat un accident în Argeș

„Din verificările efectuate a rezultat că un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, care conducea un motociclu pe DC 164A, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa din celălalt sens.
Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul nu este deținător de permis de conducere, iar motociclul nu figurează înmatriculat sau înregistrat în circulație”, a transmis poliția.

Citește și Goneau ca la curse! Vitezomani prinși de RADAR în Argeș

Ambii conducători au fost trestați cu aparatul etilotest, rezultând că nu se aflau sub influența alcoolului.

Polițiștii au înregistrat dosar penal conform art. 196, 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Foto descriptiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...