Web Analytics

Zina Ghițulescu, concert cu bandul Filarmonicii Pitești

de | 21.03.2023 10:15 | Actualitate, Cultură, Home

Filarmonica Pitești organizează vineri, 24 martie, de la ora 19, la Centrul Multifuncțional, un nou concert de jazz&pop, se arată într-un comunicat de presă al instituției. 

Citește și: Concertele de pian ale lui Liszt și Rahmaninov, la Filarmonica Pitești

Clarinetistul Ionuț Tolea, pianistul Victor Buștean, percuționistul Gabriel Barani și chitaristul Alexandru Iordache, artiștii din bandul filarmonicii piteștene, precum și solista Zina Ghițulescu vor interpreta pagini muzicale de mare popularitate.

După absolvirea Liceului de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești, Zina Ghițulescu a urmat cursurile Facultății de Muzică (secția pedagogie muzicală) de la Universitatea din Pitești. Timp de 10 ani a cântat alături de orchestra „Doina Argeșului”, împlinindu-și un vis. Este laureată a mai multor festivaluri de folclor, dintre care menționăm: Mamaia, Maria Lătărețu, Maria Tănase. A fost prezentă în multe ediții Tezaur folcloric, realizate de regretata Marioara Murărescu, potrivit sursei citate.

Biletele pot fi procurate de la casieria instituției și de pe www.bilete.ro, prețul fiind de 40 lei și 30 lei, în funcție de categoria locului. Un bilet pentru pentru elevi și studenți costă 10 lei, respectiv 7,50 lei, iar pentru pensionari, 20 lei, respectiv 15 lei. Abonamentele sunt valabile – mai precizează Filarmonica Pitești.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *