Web Analytics
scris joi, 01.09.2022

Zece unități școlare din Argeș au grup sanitar în curte

În continuare, în județul Argeș există unități școlare cu toaletele în curte, mai exact 10 unități de învățământ, care sunt unități cu personalitate juridică și structuri.

Zece unități școlare din Argeș au grup sanitar în curte

Inspectorul școlar general adjunct Cătălina Dumitrașcu a spus, în cadrul conferinței PNL de joi, că două dintre grupurile sanitare, deși sunt în exterior, sunt lipite de clădire și au apă curentă, iar multe dintre ele sunt și racordate la canalizare. Trei dintre ele sunt la mai mult de 10 m de clădirea unității școlare, iar restul sunt la mai puțin de 10 m de clădirea școlilor.

Citește și Prefectul Radu Perianu: „Una dintre problemele majore este consumul de tutun, atât al elevilor, cât și al profesorilor”

Cătălina Dumitrașcu, inspector școlar general adjunct

„Din fericire, avem doar două grupuri sanitare uscate/neconforme, la o școală primară din Mălureni, unde numărul elevilor este în scădere. Probabil copiii vor fi relocați la unitatea de centru și mai avem o grădiniță cu program normal, cu număr mic de copii, la Mitulești”, a declarat Cătălina Dumiteașcu.

Citește și În Argeș, 105 unități școlare nu au autorizație de securitate la incendiu

Inspectorul școlar general adjunct a mai spus că, prin hotărârea 633, Ministerul a alocat fonduri pentru lucrări de conformare la toalete către „Constantin Brâncoveanu” Ștefănești și o unitate școlară din Mihăești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...