Web Analytics
scris miercuri, 01.12.2021

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Dacă Argeşul nu ar fi pierdut nişte puncte copilăreşte, ar fi fost pe locul trei…”

Cum comentați victoria Argeșului de la UTA Arad, scor 0-1?
  • Nu putem să spunem că este un rezultat normal după desfășurarea jocului, dar norocul face parte din joc. M-au sunat toți prietenii și mi-au spus că avem noroc… Eu consider că este un rezultat normal, ajutați și de noroc. Norocul face parte din viață și, așa cum cu FCSB nu am avut noroc și am pierdut trei puncte la Buzău, pe două greșeli copilărești ale apărării noastre, de data asta norocul și-a întors fața către FC Argeș. După valoarea lotului, este un rezultat normal. UTA a jucat mai bine, a avut ocazii mai multe, iar nouă ne-a surâs norocul. Una peste alta, un rezultat norocos, dar normal, din punctul meu de vedere. Alții o să spună că numai Argeșul a avut noroc, dar eu consider că lotul FC Argeș este în acest moment peste lotul echipei UTA. Consider că locul Argeșului este în play-off, dar să luăm fiecare meci în parte, să jucăm, să rămânem concentrați, să rămânem modești. Asta i-am spus și lui Andrei Prepeliță. Încet-încet, echipa va începe să joace foarte bine.

Citește și Muică, vulturii au fost neam de piatră! FC Argeș-CSU Craiova 3-2

Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Dacă Argeşul nu ar fi pierdut nişte puncte copilăreşte, ar fi fost pe locul trei…”

„Cred că în Cupă antrenorii vor găsi soluțiile adecvate pentru ca să facă o îmbinare între titulari și rezerve”

Cum vedeți meciul din Cupă cu Timișoara?
  • Este un meci important pentru noi, fiindcă FC Argeș nu a mai fost de mult în semifinalele Cupei României, mai exact de vreo 27 de ani, din 1994. Eu cred că antrenorii vor găsi soluțiile adecvate ca să facă o îmbinare între titulari și rezerve. Să vedem cum vor concepe echipa, important pentru noi este să câștigăm, mergem la victorie. De fapt, FC Argeș joacă toate meciurile la victorie. Acum vor trebui odihniți o parte din jucătorii titulari, cei care au dus greul în această toamnă, și sper ca antrenorii să găsească, la fel ca și în meciurile trecute din Cupă, o simbioză perfectă între o parte a jucătorilor considerați titulari și care sunt titulari și a celorlalți, care trebuie să confirme pentru FC Argeș.
În campionat urmează meciul cu Gaz Metan Mediaș…
  • Este obligatorie obținerea celor trei puncte. Nu intră în discuție alt rezultat. Dacă Argeșul nu ar fi pierdut niște puncte așa, copilărește, acum ar fi fost undeva pe locul trei… Sper să revină și Cristi Tănase și Said și să obținem victoria. Păcat de acel cartonaș roșu al lui Cristi Dumitru. Am înțeles că nu ar fi înjurat, nu ar fi făcut nimic, dar cu cei doi enumerați mai sus și cu cine va intra ca al doilea jucător sub 21 de ani, consider că avem posibilitatea să batem Gaz Metanul fără niciun fel de probleme.

Citește și Mijlocaşul Ionuţ Şerban de la FC Argeş este optimist: „E normal să ne dorim în play-off şi, de ce nu, să câştigăm Cupa României”

„Problema acum e că terminăm cu accidentările și începem cu cartonașele”

În afară de Cristi Tănase și Said, mai sunt probleme de lot?
  • Am discutat cu antrenorii și, din ce mi s-a spus, nu mai sunt probleme medicale, probleme însă vor fi cu cartonașele de acum. Am început să adunăm cartonașe foarte multe. De exemplu, Raynov are cartonaș aproape la fiecare meci. Acum ne trebuie luciditate, să nu mai facem atât de multe faulturi, dar echipa începe să se adune, jucătorii care au fost accidentați își revin. Problema acum este că terminăm cu accidentările și începem cu cartonașele. Acum este vorba despre Raynov și Meza Colli, jucători care ar trebui să fie foarte atenți în perioada următoare. Vor intra și cei care nu au jucat și vor dovedi că au valoare pentru FC Argeș. Sunt câteva disensiuni referitor la cei care nu joacă, că sunt nemulțumiți, dar în primul rând ei trebuie să demonstreze că își merită locul la FC Argeș, că sunt foarte bine pregătiți și, când vor avea posibilitatea să intre în teren, să o dovedească și sunt sigur că își vor găsi locul în echipă. Dacă nu, înseamnă că nu merită să joace la FC Argeș și se va dovedi că transferurile pe care le-am făcut sunt inutile pentru noi. Spuneam în trecut, în Jurnalul de Argeș, că nu am niciun fel de problemă în a gândi că FC Argeș intră în play-off și foarte mulți, când au citit articolul respectiv, au spus că uite și pe nebunul ăsta unde visează. Ei bine, am avut dreptate. Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi, împreună cu întreaga conducere tehnică și administrativă, au făcut o treabă foarte bună la FC Argeș și sunt ferm convins că vom intra în play-off și vom face o figură foarte frumoasă acolo.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Suntem pe primul loc la capitolul defensiv, avem cele mai puţine goluri primite”

Domnul primar Gentea a anunțat că primele pentru atingerea obiectivului sunt foarte mari și în acest context a apărut zvonul că ar fi vorba despre suma ultimelor 5 salarii lunare. Confirmați sau infirmați acest zvon?
  • Noi nu mergem pe zvonuri. Realitatea este că vor fi niște prime, nu știu dacă foarte mari, cum spun unii, sau foarte mici, dar vor fi niște prime. Vor fi niște prime pe măsura muncii pe care au depus-o acești jucători și intrarea în play-off va confirma valoarea lotului pe care îl are FC Argeș și, în primul rând, va confirma forța antrenorilor. Și, ca urmare a valorii lor și a eforturilor pe care le-au depus pentru echipa FC Argeș, vor fi recompensați cu o primă. Că e foarte mare, că e foarte mică, că e mulțumitoare, că e nemulțumitoare… Eu consider că este o primă corectă pentru efortul pe care ei l-au depus și îl vor depune în continuare. Vor fi foarte mulțumiți. Asta este ceea ce pot să spun acum. Va fi o primă corectă, având în vedere valoarea fotbalului românesc la această oră, dar ținând cont că alte echipe au foarte mari probleme financiare și o să vedeți în viitorul apropiat ce se va întâmpla. Vor fi prime mulțumitoare pentru întreaga lume – și pentru conducere, și pentru jucători, și pentru întreg staff-ul – pentru toți cei care au făcut posibilă această performanță. Toată lumea va fi mulțumită și fericită dacă vom îndeplini obiectivul, și anume intrarea în play-off. Noi nu am mai fost de mult acolo, în primele șase, și când ajungem aici, la doi ani după o distanță de 12 ani de fotbalul mare, este o performanță foarte bună pentru FC Argeș. Lăsăm la o parte faptul că FC Argeș rămâne unul dintre cluburile mari ale fotbalului românesc, poate în primele patru cluburi ale României. Rămân la concluzia că o primă pentru atingerea acestui obiectiv, la momentul acesta, chiar dacă ea este considerată mare de unii, este o primă normală.

Citește și Telu Stancu, directorul CS Mioveni, după derby-ul CS Mioveni-FC Argeş: „Nu mă aşteptam la un spectacol fotbalistic, dar a fost spectacol frumos în tribune”

Distribuie!

0 Comentarii