Web Analytics

Telu Stancu, directorul CS Mioveni, după derby-ul CS Mioveni-FC Argeş: „Nu mă aşteptam la un spectacol fotbalistic, dar a fost spectacol frumos în tribune”

de | 8.10.2021 12:36 | Actualitate, Sport

# Ați împlinit o frumoasă vârstă și la derby-ul local dintre CS Mioveni și FC Argeș ați fost în centrul atenției, în sensul în care ați fost sărbătorit atât de clubul unde lucrați, în speță CS Mioveni, cât și de clubul unde ați cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei, și anume FC Argeș. Ce ați simțit?
– A fost o surpriză plăcută, pentru că nu am știut că se organizează așa ceva pentru mine. Mi-a făcut mare plăcere și am fost foarte surprins de acest eveniment. Vreau să le mulțumesc foarte mult pentru gestul pe care l-au făcut.
# Care mai este starea dvs. de sănătate, având în vedere că ați fost operat la coloană, în zona cervicală?
– Păi, trebuia să fac o a doua operație, dar am fost la control și nu mai este necesară. Sunt în recuperare. Trebuie să fac kinetoterapie…

Citește și Polonezul Cierpka transferat de CS Mioveni, uimit de fotbalul din România: ”Am aflat că se joacă în mai multe sisteme în timpul unui meci”

„Am o amorțeală în mâini și în picioare și nu îmi controlez bine membrele”

# Aveți dureri? Vă deplasați bine?
– Eu nu am avut dureri, numai că aveam și am în continuare o amorțeală în mâini și în picioare și nu îmi controlez bine membrele. E ca un fel de pareză, pentru că de aceea m-am și operat pe coloană. Am avut o compresie din asta… Era între vertrebra doi și șapte, ca și cum ai strânge o plastilină în mână, canalul acela era îngustat acolo unde trece măduva spinării și apăsa pe nerv. De aceea am avut problemele acestea. Dureri nu am avut, dar nu controlez bine mersul, mișcările și nu am stabilitate.

# Ce spun medicii despre viitor?
– Mi-au spus că îmi voi reveni cu siguranță după exerciții, după fizioterapie. Acest lucru se va rezolva în timp, așa cum a şi venit, pentru că toată treaba asta mi-a apărut în vreo nouă luni de zile, chiar un an de zile. Eu am crezut că o am de la coxartroză, pentru că am și coxartroză la piciorul stâng, și am crezut că mersul acesta e de acolo, că nu pot să merg cum trebuie, dar nu a fost de acolo. Coxartroza încă nu este de operat și medicul ortoped mi-a spus să fac un RMN la coloană, că de acolo s-ar putea să fie, ceva neurologic. Nu a fost de la cap, ci de la coloana vertebrală.

Citește și Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director de la CS Mioveni: „Refuz să cred că e vorba de un complot împotriva Mioveniului”

„Eu cred în salvarea echipei de la retrogradare, bineînțeles cu niște jucători cu care să completăm lotul”

# Revenind la fotbal, vă întreb: cum comentați acest rezultat de 0-0 între CS Mioveni și FC Argeș?
– Nu mă așteptam să fie un spectacol fotbalistic, pentru că la aceste jocuri sunt ambiții, fiecare vrea să câștige și jocul până la urmă nu a fost foarte spectaculos. Dar, așa cum s-au derulat ostilitățile, rezultatul este unul echitabil.
# A fost spectacol în tribune, mai ales din partea suporterilor alb-violeți…
– A fost un spectacol frumos. Chiar mi-a plăcut. Ambele tabere au susținut echipele și a fost ceva frumos.

# Cum comentați cele 11 puncte obținute de CS Mioveni în cele 11 etape în Liga I?
– Campionatul este dificil și știam de la început că este dificil și orice punct câștigat este benefic pentru orice echipă. Mai sunt destule etape și noi sperăm să evităm cele două locuri retrogradabile. De fapt, vrem să evităm retrogradarea. Este într-adevăr de muncă și la echipă… Eu cred în salvarea echipei de la retrogradare, bineînțeles cu niște jucători cu care mai trebuie să completăm lotul acum, în iarnă.

Citește și Telu Stancu, director executiv la CS Mioveni, după operaţie: „Am fost în operaţie 4 ore şi jumătate”

„Și FC Argeș se află în căutări. Atâta timp cât aduci mulți jucători, este foarte greu să ai și rezultate”

# Ca și fost fotbalist la FC Argeș, cum vedeți parcursul acestei echipe din acest campionat?
– Și FC Argeș se află în căutări. Atâta timp cât aduci mulți jucători, este foarte greu să obții și rezultate. Am văzut că au adus mulți jucători și e normal ca jocul echipei să nu fie foarte bun, să spun așa, pentru că relația de joc nu se face într-o lună de zile. Și jocul echipei nu poți să-l faci să funcționeze cu mulți jucători noi în echipă. E greu… Orice echipă care aduce jucători mulți are nevoie de timp. Altfel, nu poți ca jocul echipei să funcționeze și să ai și rezultate.

# Cum vedeți meciul din campionat al Mioveniului cu FCSB?
– Este un joc dificil pentru noi, dar jucăm cu o echipă foarte bună, una dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru, cu jucători valoroși, mulți dintre ei tineri… Noi sperăm să jucăm bine și să scoatem un rezultat bun.
# Un mesaj către suporterii galben-verzi?
– Eu vreau să le spun doar atât: să ne susțină până la capăt, pentru că noi vom face tot ce este posibil să atingem obiectivul propus, și anume evitarea retrogradării și rămânerea în Liga I.

# Starea dvs. de sănătate afectează cumva activitatea clubului?
– Am fost și sunt prezent la club. Numai în perioada în care am fost operat și în zilele care au urmat nu am fost prezent la serviciu. Acum sunt alături de toată lumea de la club. Nu cred că afectează activitatea clubului faptul că eu nu sunt acolo, dar și prezența mea acolo este benefică, contează pentru bunul mers al lucrurilor.

Citește și Cătălin Popa, noul preşedinte al AJF Argeş: „Trebuie să oferim tuturor copiilor posibilitatea de a juca fotbal”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii