Web Analytics

Mihăiţă Ianovschi, antrenor principal FC Argeş: „Suntem pe primul loc la capitolul defensiv, avem cele mai puţine goluri primite”

de | 27.10.2021 13:21 | Actualitate, Sport

# Cum comentați victoria de la FC Voluntari, scor 0-2?
– A fost un joc în care s-au întâlnit două echipe care, amândouă, se aflau într-un moment bun, cu un plus pentru Voluntari, care venea după șase victorii. Însă faptul că și noi am crescut, de la meci la meci, s-a regăsit în jocul acesta. Din punct de vedere defensiv, am fost la un nivel foarte bun, de aceea suntem, la momentul acesta, pe primul loc în ceea ce privește capitolul defensiv, avem cele mai puține goluri primite, respectiv 7. Din punct de vedere ofensiv, am reușit să înscriem două goluri contra Viitorului, o echipă puternică, și două goluri cu Voluntari, o echipă care, la fel ca și noi, primește puține goluri și se afla într-un moment foarte bun.

Citește și Mihăiţă Ianovschi, despre derby-ul FC Argeş – CS Mioveni: “Un meci normal de campionat, tot pe trei puncte se joacă”

# Cum vedeți întâlnirea din deplasare cu FCSB?
– În primul rând trebuie să încheiem discuția cu FC Voluntari, prin faptul că sunt doar trei puncte și nimic mai mult. Așa că trebuie să rămânem la fel de echilibrați și de modești, cum am fost până acum. Trebuie să ne pregătim în continuare la fel de bine, pentru că echipa este într-o creștere clară de formă. Cu FCSB va fi un meci greu. FCSB este o echipă cu calitate, o echipă bună, din fruntea clasamentului. Și noi ne-am ridicat în clasament, avem o poziție mai bună la momentul acesta. Este un joc foarte greu, dar toate jocurile le-am abordat la fel, să câștigăm cele trei puncte. Dacă nu reușim să obținem cele trei puncte, să luăm măcar un punct și să avem continuitate în ceea ce privește rezultatele pozitive și acumularea de puncte.

Citește și Mihai Ianovschi, reconfirmat membru în Comisia Tehnică a FRF

„Probleme medicale sunt în primul rând la jucătorii de atac, Said, Tănase, Jafar…”

# Probleme medicale în rândul jucătorilor există la FC Argeș?
– Probleme sunt în primul rând la jucătorii de atac. Problema mai veche cu Said, care încă nu a revenit, problema mai veche cu Tănase, care încă nu a revenit, problemă cu Jafar, care s-a accidentat, dar pe care sperăm să-l recuperăm până la meciul cu FCSB. Fatai a revenit în lot, iar alte probleme nu avem.

# Stadioanele s-au închis din nou pentru suporteri…
– Clar nu este un lucru bun pentru noi, deoarece avem un număr mare de suporteri care vine la meci, un număr care a crescut în ultima perioadă, niște oameni extraordinari, care au venit peste tot, la toate meciurile, și au susținut băieții, pe noi, pe toți. Dar, dacă asta au decis autoritățile… Cred că s-au gândit în primul rând la sănătatea noastră, a tuturor, și a suporterilor, pentru că ei erau cei mai expuși. Dacă așa s-a decis, nu putem face nimic, doar să trăim cu speranța că vor ridica interdicția asta cât se poate de repede. Este importantă sănătatea noastră, a familiei, a tuturor oamenilor înaintea fotbalului și înainte de orice! Sper să se revină pe stadioane totuși, pentru că fotbalul este făcut pentru suporteri, pentru oamenii care se bucură de fotbal. Iar la Pitești oamenii se bucură de acest fenomen, mai ales că au văzut fotbal adevărat aici.

Citește și Mihai Ianovschi, şeful Centrului de copii şi juniori de la FC Argeş: „320 de copii se pregătesc la Centrul de Juniori al FC Argeş. Iar scouteri sunt Moiceanu şi Speriatu”

Citește și Din victorie în victorie! FC Argeș bate pe Dinamo și merge în sferturile Cupei României

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii