Web Analytics

Muică, vulturii au fost neam de piatră! FC Argeș-CSU Craiova 3-2

de | 21.11.2021 20:43 | Actualitate, Sport

  Meci grozav la Pitesti în seara asta, cu un FC Argeș care revine spectaculos și câștigă după ce a fost condusă.  CSU Craiova a deschis rapid scorul  în minutul 6, prin Roguljic și a dominat clar începutul de partidă. 

Citește și: 40.000 de sindicaliști din MAI, polițiști și personal contractual, cer respectarea legii de către Guvern și Parlament

              

   Însă ghinion, oltenii îl pierd pe Alexandru Crețu, gafeorul etapei, după ce a fost eliminat pentru al doilea galben la doar 12 minute de când a început meciul. Așa că  CSU Craiova are o misiune imposibilă, să apere scorul jucând în zece oameni în următoarele 80 de minute, cu tot cu prelungiri.

   În minutul 32, antrenorii alb violeți fac două schimbări care se vor dovedi decisive. Diego Viana întră în locul lui Mușat, care avea un galben și Jafar Arias în locul lui Ionuț Șerban. Și efectul nu întârzie să apară fiindcă Viana a fost la originea fazei golului prin care FC Argeș a egalat. Viana a croșetat o fază în viteză în careu și apoi i-a pus mingea pe cap lui Fatai, care a marcat primul gol pentru FC Argeș și tot primul pentru el, după o perioadă lungă de suspendare.

De altfel, după gol, Fatai a și lăcrimat, în semn de recunoștință față de Viana și… divinitate. La trei minute, Ișfan are o ratare uriașăiari în ultimul minut de prelungiri FC Argeș mai trece încă o dată pe lângă gol prin bulgarul Raynov.

Craiova e in corzi și doar fluierul primei reprize o salvează. Debutul reprizei confirmă din nou schimbările inspirate ale cuplului de antrenori Prepeliță-Ianovschi, deoarece în minutul 49 a înscris Arias, cel care l-a înlocuit pe Ionut Șerban în minutul 32. Și asta nu e totul, fiindcă în minutul 79 marchează și Said, intrat la pauză în locul lui Fatai. A fost un contraatac rapid al alb violeților în superioritate numerică, Latovlevici a driblat în careu doi jucatori olteni, după care a așezat mingea pe latul lui Said și FC Argeș face 3-1. Numai că meciul e în continuare nebun și Craiova revine spectaculos după doar două minute, când Nistor catapultează de la 20 metri mingea în vinclul porții lui  Greab.

Citește și: Verdict în procesul cartelizării pentru asfaltarea unor drumuri din Piteşti / Comesad Drumuri a pierdut procesul cu Consiliul Concurenţei

Însă alb violeții reușesc să conserve scorul, câștigă cu 3-2 și reintră în calcule de play-off, apropiindu-se la doar un punct de locul șase. Partea bună e că jocul FC Argeșului a fost unul dinamic, dădător de speranțe, mai ales că alb violeții au mai ratat cel puțin 4 ocazii clare de a înscrie. Back in business, asta e concluzia!                

 Gabriel Grigore                                       Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii