Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Video. Tiberiu Irimia: „Țineți blocat orașul luni de zile și va mai dura un an-doi și populația nu se va bucura de un parc așa cum merită”

Nu se va organiza referendum cu privire la oportunitatea declarării Pădurii Trivale din Pitești ca arie protejată de interes național sau pădure-parc. Proiectul de hotărâre a picat la vot în ședința de Consiliu Local, joi seara, 26 octombrie. Detalii, AICI.

Video. Tiberiu Irimia: „Țineți blocat orașul luni de zile și va mai dura un an-doi și populația nu se va bucura de un parc așa cum merită”

În cadrul ședinței, o intervenție a avut și consilierul local Tiberiu Irimia (PNL). „În loc să ne ocupăm de dorințele piteștenilor și să încercăm să le facem o viață mai bună tuturor piteștenilor, folosim strict politic subiectul, pentru că vă place să apăreți public cu «nenorocirea care se va întâmpla în Trivale, că se taie pădurea». Repet, nu se taie nicio pădure. Pădurea nu se taie nici în momentul ăsta din proprietatea statului. Și vă mai spun de ce nu e oportun acum, pentru că atâtea dezinformări au fost făcute în spațiul online, încât v-ați bătut joc de atât de multă lume. (…) În momentul ăsta țineți blocat orașul luni de zile și va mai dura un an-doi și populația nu se va bucura de un parc cum merită, pe care să îl folosim toți. Niciodată nu o să fiu de acord să dăm pădurea Bucureștiului. Niciodată nu voi vota ca pădurea să ajungă în proprietatea Bucureștiului. Pădurea asta ori rămâne așa, ori va rămâne în proprietatea Piteștiului, cum este normal să rămână. Este proprietatea Piteștiului, este a cetățenilor Piteștiului și e pentru oameni. Eu înțeleg că trebuie să protejăm fauna și flora, dar nu mă interesează în momentul ăsta flora și fauna înaintea populației care se poate bucura de ea (de pădure, n. red.). Jucați strict politic și vă bateți joc de toată lumea. Asta e realitatea”, a răbufnit Tiberiu Irimia, urmat de aplauzele colegilor din sală.

Citește și Mihai Coteț: „Majoritatea PSD din Consiliul Local Pitești s-a opus referendumului pentru Pădurea Trivale”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *