Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Din nou circ în Consiliul Local Pitești! Referendumul cu Trivalea a picat la vot

Proiectul de hotărâre referitor la organizarea unui referendum cu privire la oportunitatea declarării Pădurii Trivale din Pitești ca arie protejată de interes național sau pădure-parc a picat la vot în ședința de joi seara, 26 octombrie, a Consiliului Local Pitești.

Din nou circ în Consiliul Local Pitești! Referendumul cu Trivalea a picat la vot

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”

Proiectul a fost inițiat de șase consilieri USR și patru consilieri liberali, dar ei, iată, n-au avut câștig de cauză. Majoritatea, care s-a opus acestui referendum, a argumentat că proiectul nu este oportun până când justiția nu se pronunță în privința contestației făcută de prefectul Radu Perianu. De asemenea, s-a spus că în proiect nu este inclus un raport privind cheltuielile cu acest referendum.

Dezbaterea pe marginea acestui proiect s-a transformat la un moment dat într-un scandal în toată regula, consilierii Dumitru Tudosoiu (PSD) și Mihai Coteț (PNL) adresându-și replici dure, primul chiar ridicându-se și deplasându-se până la colegul „preopinent” ca să-i demonstreze, pe telefon, ce a zis cu o anumită ocazie (ceva legat de borduri în pădurea Trivale).

Președinta de ședință a amenințat cu „avertismente” și cu întreruperea ședinței („luăm o pauză de zece minute”), dar, în fine, lucrurile au revenit la normal. Sau la așa-zisul normal…

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *