Web Analytics

VIDEO. Lasconi îl felicită pe Florin Lițoi. „Sunt sigură că va susține toate proiectele Câmpulungului în Consiliul Județean”

de | 23.04.2024 12:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pe 21 aprilie a avut loc lansarea candidaților partidului Alianța Dreapta Unită pentru alegerile locale, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenții liderii partidelor USR, PMP și Forța Dreptei: Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban. În fruntea listei de consilieri județeni, din partea USR, se află musceleanul Florin Lițoi. Elena Lasconi, primărița Câmpulungului, l-a felicitat pe colegul său pe Facebook.

„Sunt tare mândră de echipa mea. Astăzi, a avut loc Conferința Județeană a USR unde s-au votat candidații pentru Consiliul Județean Argeș și mă bucur că Florin Litoi, colegul meu de la Câmpulung, este pe primul loc din partea USR pe lista de consilieri județeni. Am mare încredere în Florin și sunt sigură că va susține toate proiectele Câmpulungului în Consiliul Județean. Până acum întreaga zonă de nord a județului a fost ignorată de CJ. Lucrurile se schimbă și asta datorită vouă. Faptele contează. De vorbe goale și minciuni ne-am săturat.

Tot astăzi a avut loc lansarea candidaților pentru alegerile locale din partea Alianței Dreapta Unită. Mă bucur că echipa din Câmpulung a fost dată drept exemplu de către toți colegii și de președinții USR, PMP și Forța Dreptei. Îi susțin pe toți colegii mei care candidează la funcțiile de primar, consilieri locali și județeni. Îl susțin pe Ionuț Moșteanu pentru primăria Pitești și pe Emanuel Soare pentru președinția Consiliului Județean.

Argeșul, România se pot schimba în bine doar dacă oameni de bună credință, profesioniști, empatici ajung în toate primăriile, în Consilii Județene, Parlament, Guvern și Președinție. Cât timp mai sunteți dispuși să așteptați ca aceeași mincinoși, mulți analfabeți funcțional și hoți să-și umple buzunarele cu banii voștri?

Singurul partid care a ajutat concret Câmpulungul de la Revoluție și până în prezent e USR. În fiecare an, de când sunt primar am primit bani pentru reabilitarea străzii Drăcesti, a Bulevardului Pardon, Piața Neacșu unește comunitatea și parcurile care sunt în lucru, dar și cele finalizate: Dragalina și Alexandru cel Bun. Colegii mei s-au luptat pentru Câmpulung. Asta înseamnă echipă, asta înseamnă respect pentru fiecare câmpulungean. Noi suntem cu faptele”, a transmis Elena Lasconi.

Citește și Emanuel Soare, candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş

Florin Lițoi: „Împreună vom continua proiectele începute

„Mulțumesc Elena Lasconi pentru încredere, cât și echipei Lasconi pentru susținere. Împreună vom continua proiectele începute. De asemenea sunt încrezător că vom atrage proiecte noi care să ajute la dezvoltarea comunității Câmpulungene în particular, cât și a celei argeșene în general. În fiecare zi vom munci pentru dezvoltarea calității vieții locuitorilor Municipiului Câmpulung și localităților din județului Argeș. Continuăm împreună!”, a transmis Florin Lițoi.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *