Web Analytics
scris duminică, 21.04.2024

Emanuel Soare, candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş

Alianța Dreapta Unită și-a lansat duminică, 21 aprilie, candidații din Argeș la alegerile locale, în cadrul unui eveniment la care au fost prezenții liderii partidelor USR, PMP și Forța Dreptei: Cătălin Drulă, Eugen Tomac și Ludovic Orban.

Emanuel Soare, candidatul Alianţei Dreapta Unită la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş

Cu această ocazie a fost prezentat oficial candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Argeș – Emanuel Soare, președintele Forța Dreptei Argeș și fost prefect al județului.

Citeşte şi: Ludovic Orban a fost ales preşedintele partidului Forţa Dreptei

În cuvântul său, Emanuel Soare (foto, al treilea din stânga) le-a mulţumit colegilor din Alianţă pentru că a fost desemnat candidat la această funcţie.

„De prea mult timp am asistat la promisiuni nerealizate, la investiții risipitoare și decizii politice care au slăbit și dezbinat comunitatea noastră, în loc să o întărească. Este timpul să punem capăt acestei perioade de stagnare și regres!

Întotdeauna am pus în slujba argeșenilor și muscelenilor toată seriozitatea și competența care mă caracterizează. Mă angajez ferm astăzi, față de cetățeni, că voi fi un lider dedicat, care îi va reprezenta cu demnitate și cinste. Voi pune în practică o administrație eficientă și transparentă, în care nevoile și interesele cetățenilor vor sta înaintea oricărui interes de partid. Vă chem pe fiecare dintre voi să faceți parte din mișcarea pentru modernizarea și schimbarea județului nostru. Forța să fie cu noi!”- a spus Emanuel Soare, în prezența sutelor de invitați și candidați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...