Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu, comemorează 9 luni fără fiul său

Postare emoționantă pe Facebook făcută de tatăl tânărului ucis de Vlad Pascu, șoferul care a condus drogat. Valentin Olariu nu a trecut peste drama trăită și postează frecvent pe pagina sa de socializare imagini, în memoria fiului său.

Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu, comemorează 9 luni fără fiul său

Valentin Olariu, tatăl tânărului Sebastian, cunoscut de apropiați ca Sebi, continuă să împărtășească momente emoționante în memoria fiului său. Valentin Olariu a publicat pe pagina sa de Facebook un video de la mormântul fiului său, care a mișcat profund comunitatea online, marcând nouă luni de la tragicul accident în care Sebi și-a pierdut viața. Valentin Olariu, devastat de pierderea fiului său, postează frecvent imagini și mesaje care reflectă dorul și durerea unei pierderi irecuperabile. Ultima sa postare, intitulată „9 luni fără Sebi…” arată durerea prin care trece.

33 de milioane de euro, despăgubiri cerute de familiile victimelor lui Vlad Pascu

Familiile tinerilor uciși, precum și cei trei răniți de Vlad Pascu în accidentul din localitatea 2 Mai cer daune morale și materiale de cel puțin 33 de milioane de euro, sumă pe care o va plăti inițial Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR), urmând ca apoi această asociație să se îndrepte împotriva inculpatului, în cadrul unui proces civil.  Procesul penal în care este inculpat Vlad Pascu, autorul tragediei de pe litoral din 19 august 2023, se va judeca pe fond, cel mai probabil, pe data de 23 mai 2024 la Judecătoria Mangalia. Hotărârea pe fond va fi pronunțată de judecătoarea Ancuța Popoviciu, care pe parcursul procesului s-a remarcat printr-o serie de gafe, în urma cărora s-a ales cu un dosar disciplinar pe rolul Inspecției Judiciare. Pe data de 24 aprilie 2024, Consiliul Superior al Magistraturii a respins propunerea inspectorilor judiciari de suspendare din funcție a judecătoarei lui Vlad Pascu, astfel că aceasta a rămas în continuare la prezidiu și va pronunța hotărârea pe fond.

Citește și: Fostul polițist care și-a ucis mama cere o pedeapsă mai blândă. „Bea și mă bătea când eram mic”

Pe lângă pedeapsa lui Vlad Pascu, judecătoarea va calcula cuantumul daunelor materiale și va aprecia și daunele morale totale pe care tânărul va fi obligat să le plătească. Vlad Pascu este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența drogurilor și părăsirea locului accidentului. Pentru că a recunoscut faptele și a ales să fie judecat în procedura simplificată, Vlad Pascu va beneficia automat de scăderea a 1/3 din fiecare pedeapsă, astfel că nu va lua cuantumul maxim prevăzut de lege pentru niciuna dintre fapte.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...