Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubit. Bărbatul ar fi fost internat în trecut la Psihiatrie

Caz șocant în Sibiu! O tânără de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate chiar de iubitul ei, în apartamentul unde individul locuia împreună cu un coleg de muncă. De altfel, cel din urmă a descoperit cadavrul fetei.

O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubit. Bărbatul ar fi fost internat în trecut la Psihiatrie

Colegul de apartament al individului este cel care a descoperit corpul fetei. Suspectul a fost găsit de jandarmi într-o pădure de lângă Păltiniș. A fost reținut. Cei doi tineri locuiau de un an cu chirie într-un bloc din cartierul Mihai Viteazul din Sibiu.

Citește și: Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de șoferul drogat Vlad Pascu, comemorează 9 luni fără fiul său

„Într-un apartament din municipiul Sibiu a fost găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 21 de ani ce prezenta plăgi tăiate în zona gâtului. Bănuit de comiterea faptei este prietenul victimei, un tânăr de 24 de ani din municipiul Sibiu”, a a nunțat prim-procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Apropiații tânărului de 24 de ani, acuzat că și-a ucis prietena susțin că acesta avea probleme psihice, a avut în trecut mai multe episoade psihotice și a mai fost găsit o dată în Păltiniș, în timp ce încerca să se sinucidă. ”Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit. La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, spune un prieten al acestuia.

Citește și: Percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...