Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Tinerii dansatori ai Centrului Cultural Pitești, apreciați la Festivalul Internațional din Beit Jala

Municipiul Pitești a răspuns invitației orașului înfrățit Beit Jala, din Palestina, de a participa la tradiționalului Festival Internațional pentru Pace.

Tinerii dansatori ai Centrului Cultural Pitești, apreciați la Festivalul Internațional din Beit Jala

Citește și: Istoria prinde viață la Castrul Roman Jidova! Festival de tradiție la Câmpulung

Prin urmare, un grup de copii pasionați de dans, care participă la cursurile organizate de Centrul Cultural Pitești, sub coordonarea instructorului de dans Alfred Schieb, a reprezentat municipiul reședință de județ al Argeșului la acest eveniment cultural. Iar performanța lor a fost remarcabilă, fiind foarte apreciată de public, a transmis Primăria Pitești pe Facebook.

Organizat anual, Festivalul Internațional pentru Pace din Beit Jala reunește numeroase trupe artistice de copii și adolescenți, din multe țări, valorificând moștenirea culturală palestiniană și contribuind la întărirea relațiilor cu orașele înfrățite, printre care se numără și Piteștiul.

Felicitări copiilor și instructorilor care i-au ajutat să își fructifice talentul! Suntem mândri de rezultatele lor și de modul meritoriu în care ne-au reprezentat orașul peste hotare!” – a fost mesajul Primăriei Pitești.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *