Web Analytics
scris joi, 24.08.2023

Se cunosc principalii candidaţi la Primăria Câmpulung

Cu un an și o lună înainte de alegerile locale, principalele partide care au filiale active în municipiul muscelean au indicat deja persoanele cu care vor intra la luptă pentru Primărie. Este o premieră din acest punct de vedere, determinată, printre altele, de situația în care se consideră că actualul primar va fi foarte greu de învins. Inedit este și faptul că cei trei de la USR, PSD și PNL nu sunt persoane cu state vechi în politică.
Elena Lasconi este primarul actual și candidat în alegeri și la anul. Conducând cu mână de fier atât Primăria, cât și filiala USR locală, primărița nu va lăsa frâiele din mână mai devreme de 2028. Insistând mereu pe ideea că face istorie la Câmpulung, Lasconi a probat până acum tipul unui primar ”altfel”, atât prin comportament, cât și prin modul de abordare a activității în administrație.

Se cunosc principalii candidaţi la Primăria Câmpulung

PSD Câmpulung a avut alegeri interne în martie, sub condiția unei perioade de probă de șase luni care se apropie de final. Pe de altă parte, alegerile fiind statutare, mandatul actualului președinte este valabil pe o perioadă de patru ani și poziționările interne recente confirmă acest lucru. Și indică intrarea filialei locale în alegerile pentru Primărie cu cel care conduce PSD Câmpulung, Georgel Mădulărea.
Noul ”coechipier” al celor de la PNL Câmpulung este Norris Măgeanu, achiziție de vară. Iar însăși cea care îl prezintă cu calitatea de ”coechipier” l-a indicat ca fiind candidatul liberal la Primărie, aici fiind vorba despre liderul județean al partidului, ministrul Justiției Alina Gorghiu. Și sunt speranțe mari la PNL din acest punct de vedere.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Lasconi despre Simfonia Lalelelor: „Tot felul de fâsâieli”

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *