Web Analytics
scris vineri, 04.08.2023

Lasconi despre Simfonia Lalelelor: „Tot felul de fâsâieli”

Au trecut Zilele Câmpulungului așa că au început discuțiile despre cât și cum s-a cheltuit pentru organizarea manifestărilor. Liberalii au atacat primii, acuzând-o pe primărița Elena Lasconi de lipsă de transparență, apoi edilul Câmpulungului a ieșit la rampă în stilul obișnuit, arătând comparativ ce a însemnat cheltuiala publică în ani preelectorali, așa cum este și 2023. Și s-a arătat deranjată Lasconi de faptul că și presa insistă pe devoalarea modului de utilizare a resurselor de la buget pentru sărbătoare. Așa că, tot comparativ, a făcut referire la Simfonia Lalelelor, de la Pitești.

Lasconi despre Simfonia Lalelelor: „Tot felul de fâsâieli”

”Se insistă pe ideea că au fost bani mulți pentru Zilele Câmpulungului. Dar la Simfonie, spre exemplu, au venit cei de la Holograf și s-au plătit bilete. Și cu toate acestea, 655 de mii s-au cheltuit pentru tot felul de fâsâieli. Presa de la Pitești și din județ nu scrie despre asta, dar scrie la comandă despre primarul municipiului Câmpulung”, a comentat Lasconi.
C.I.B.

Citește și Curtea de Conturi o taxează pe primăriţa Lasconi privind contractele pentru „Câmpulung 500”: „Contractul de achiziţie publică a fost divizat în trei contracte de valoare mai mică”

Citește și Peste 25000 de vizitatori în cea de-a doua zi a festivalului “Simfonia Lalelelor”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *