Web Analytics
scris joi, 16.05.2019

Rădulescu trage cu mitraliera în „defectorul” Georgescu

# „Aștept scuze din partea deputatului Nicolae Georgescu”, mai declară Rădulescu după întoarcerea neașteptată a demisionarului în PSD Argeș
După ce, în urmă cu nicio lună, deputatul Nicolae Georgescu a anunțat că demisionează de la social-democrați ca să se înscrie în Pro România lui Ponta, nu înainte de a face o serie de declarații belicoase la adresa foștilor colegi din PSD Pitești, fiind vizat în mod special deputatul Cătălin Rădulescu, la începutul acestei săptămâni, ce să vezi, s-a schimbat schimbarea! Mai exact, defectorul Georgescu s-a întors în PSD Argeș cu coada între picioare. „Aștept să îmi ceară scuze”, ne-a spus într-un interviu savuros Cătălin Rădulescu.

Rădulescu trage cu mitraliera în „defectorul” Georgescu

„L-o fi pus Ponta să declare, l-or fi pus securiștii să declare chestia asta…”

# Ce părere aveți despre reîntoarcerea surprinzătoare în partid a deputatului Nicolae Georgescu, după ce a susținut că a plecat din cauza dumneavoastră?
– Am citit ceva pe tema asta, dar am avut atâtea de făcut azi, și două televiziuni, și treabă de făcut, nu am stat de Georgescu… Dar de ce nu îl întrebați direct pe el despre treaba asta? Uite, sunt curios și eu ce o să răspundă! A spus că pleacă din PSD că nu îi face plăcere că reprezint eu organizația din Argeș la nivel național, asta a fost exprimarea lui. Ce s-a întâmplat între timp, o fi revenit la sentimente mai bune? Sau l-o fi pus Ponta să declare, l-or fi pus securiștii să declare chestia asta și acum și-a dat seama că nu trebuie să fie cu securiștii? Nu știu. Și eu sunt curios să aflu ce a avut în cap… Că pe mine, de exemplu, nu m-a sunat ca să-și ceară scuze. Eu aștept niște scuze din partea lui. Pe mine nu m-a preocupat și nu mă preocupă nici activitățile colegilor, nici ce spun colegii despre mine. Pe mine mă preocupă dacă președintele partidului, Liviu Dragnea, și secretarul general zic ceva despre mine: dacă sunt bun, dacă îmi fac treaba cum trebuie ca și comunicator la nivel național, adică exact ceea ce fac eu acum la televiziunile naționale. Sau dacă îmi fac treaba cum trebuie ca și chestor al Camerei Deputaților sau pe cea de deputat PSD prin legislația la care contribui, prin multele legi pe care le-am făcut. Pe mine asta mă preocupă în primul rând, nu ce zice Georgescu.

„Nu am decis eu lista de parlamentari în 2016, ci domnul Valeca Șerban”

# Dar ce credeți, îl vom mai vedea pe domnul Georgescu pe lista PSD Argeș la următoarele alegeri parlamentare?
– Nu sunt eu cel care decide. Cel care a decis în 2016, în cazul domnului Georgescu, este domnul Valeca Șerban, președintele partidului la nivel județean. Dânsul a făcut această configurație, și-a asumat-o, mai e mult până acolo, la alegerile din 2020. Până acolo avem alegeri europarlamentare, alegeri prezidențiale, alegeri în PSD Argeș și după aceea alegeri locale și, de abia după aceea, avem alegeri parlamentare.
# Știați despre această întoarcere a deputatului Georgescu?
– Eu vorbesc cu președintele Cristi Gentea (șeful PSD Pitești, n.red.) aproape zilnic, mi-a spus și această chestiune, am spus că nu am nimic împotriva întoarcerii domnului deputat Georgescu. Să fie binevenit, foarte bine că s-a întors, însă era mai bine să nu fi plecat deloc… Aștept, totuși, scuze din partea lui, bănuiesc că față de domnul Gentea și public a făcut lucrul acesta, însă față de mine, nu. Aștept scuze din partea lui, deci.

Ce spune deputatul Mitralieră despre candidatura sa la șefia PSD Argeș: „Ce îmi va rezerva viitorul voi vedea”

# Pentru că ați adus vorba de următoarele alegeri, se spune că v-ați dori să candidați la președinția Consiliului Județean la anul…
– Doamne ferește! Dacă voiam să fiu primar sau președinte de Consiliu Județean, puteam să fiu încă din anul 1990. Nu-mi place să fac administrație, nu mi-a plăcut niciodată să conduc administrații, îi susțin pe alții care vor cu mare drag. Mie îmi place să fac politică și legislație, deci sub nicio formă nu candidez la niciun fel de Consiliu Județean.
# Dar la președinția Organizației județene a PSD?
– Eu sunt genul de om care nu pune carul înaintea boilor niciodată. Deocamdată am o însărcinare dată de domnul președinte, nu de cel de la Organizația Argeș, ci de domnul președinte Liviu Dragnea, din a cărui echipă fac parte la nivel național. Și atunci, îmi fac treaba asta a mea. Dacă domnul președinte Dragnea o să îmi dea o altă însărcinare în Parlamentul României, mai importantă decât cea de chestor, o să o fac și pe asta. Ce îmi va rezerva viitorul voi vedea. Nu spun acum nimic, pentru că pe mine acum mă interesează să câștigăm alegerile europarlamentare, nu mă preocupă alte alegeri acum.
N.red. L-am căutat și pe deputatul Nicolae Georgescu, însă ne-a închis telefonul în nas. I-am trimis chiar și un sms, însă nici la acesta nu ne-a răspuns.

Distribuie!

0 Comentarii