Web Analytics
scris vineri, 24.03.2023

Prins în Argeș cu 117 km/oră prin localitate! A rămas pieton

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Dobrești, a fost depistat, joi, 23 martie, de polițiștii rutieriști din Topoloveni, când conducea o mașină pe DJ 702, prin localitatea de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 117 km/h, pe o porțiune de drum unde viteza admisă este de 50 km/h, după cum aflăm de la Biroul de presă al IPJ Argeș.

Prins în Argeș cu 117 km/oră prin localitate! A rămas pieton

Citește și: Firme de alimentație publică, amendate la Câmpulung! Nereguli depistate înainte de Paște

Drept urmare, cel în cauză a primit o amendă de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 90 de zile.

IPJ mai informează că în ultimele 24 de ore, în Argeș, polițiștii Biroului Rutier au aplicat 267 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 40.000 lei. Totodată, ei au reținut, în vederea suspendării, 16 de permise de conducere și au retras nouă certificate de înmatriculare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...