Web Analytics

Primarul Elena Lasconi către câmpulungeni: „Sunt așa mândră de voi”

de | 28.02.2022 23:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Primărița Câmpulungului, Elena Lasconi, a posta pe pagina proprie de Fb:

„Un TIR plin cu alimente, produse de igienă, pături, saci de dormit, haine noi, medicamente este acum în drum spre vama Siret. Toate vor ajunge în Ucraina.

Citește și: SONDAJ BURSA: 68% dintre cititorii ziarului BURSA consideră că Ucraina va câştiga războiul

Mulțumesc, Alexandru Hagi pentru că ai plecat cu acest transport, pentru omul minunat care ești! Mulțumesc, Andreea Ionescu! Ea a coordonat tot: cumpărături, împachetat, bani, tot. Mulțumesc, Dorin Mirea pentru mobilizare și colectare bani!

Mulțumesc, Asociatia Salvati Campulungul si Muscelul pentru incredibila mobilizare. Voi ați umplut mai bine de jumătate de TIR! Mulțumesc, fiecărui angajat al Primăriei care a contribuit cu pachete!

Mulțumesc, Bogdan Pătru! El a golit un mare magazin din București de pături și saci de dormit și a făcut eforturi supraomenești să ajungă la Câmpulung! Mulțumesc, tuturor care ați făcut posibil acest transport! Mulțumesc, Andrei Grecu pentru toate cumpărăturile pe care le-ai făcut pentru bebeluși!

Mulțumesc, elevilor și profesorilor! Mulțumesc, farmaciilor din oraș, Asociația Piatra Brută, Caritas, Pentarom, Dr. Oetker! Mulțumesc, Dragoș Coriu și Prezident Trans pentru asigurarea transportului!

Sunt așa de mândră! Mobilizarea voastră, fără să facem apel, este incredibilă și spune multe despre calitatea voastră umană. Sunteți minunați!

Citește și: Poliția Argeș: Primul permis auto suspendat patru luni pentru viteză

Vă mulțumesc tuturor celor care ați donat! Continuăm. O să vă țin la curent despre punctele de colectare. Din discuțiile mele cu primarii localităților din nordul țării, cu medici din Cernăuți, cea mai mare nevoie e cea medicală pentru că sunt mulți răniți. Ne mobilizăm și trimitem. Să ne rugăm pentru pace!

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *