Web Analytics

Poliția Argeș: Primul permis auto suspendat patru luni pentru viteză

de | 28.02.2022 22:15 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citește și: Înainte de a fi găsit mort, Bolovan a fost bătut crunt şi aruncat de la o înălţime de trei metri

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 26 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.

  •  

Conduceau cu viteză excesivă

În ziua de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 47 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

Citește și: Patronul fabricii Zaris: „Vin seara la firmă şi mi-e frică să nu apară Crăciun de undeva, cu maşina! Mi-e frică şi pentru fetele mele şi soţie”

Femeia a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

  •  

În ziua de 27 februarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un tânăr de 21 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Leordeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 119 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Citește și:  „Aioanei le-a spus lui Miuţescu şi prefectului Soare că, dacă i se dă şefia Poliţiei Mioveni, în 30 de zile îl agaţă pe primarul Georgescu”

În ziua de 27 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 49 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *