Web Analytics

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, la Pitești: ” Argeșul este pe mâini bune și pe drumul corect!”

de | 19.09.2020 16:18 | Actualitate

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost astăzi la Pitești unde, alături de candidații PSD Argeș la funcția de președinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă, și cea de primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea, a fost în mai multe zone din municipiu și, ulterior, a participat la o întrunire cu candidații PSD din județ la funcțiile de primari.
Mai întâi, Marcel Ciolacu, Ion Mînzînă și Cristian Gentea au avut discuții cu reprezentanții oamenilor de afaceri și ai Sindicatului Automobile Dacia pentru a afla problemele cu care se confruntă și pentru a se încerca găsirea unor soluții de sprijinire a acestora.
În cadrul unei conferință de presă, Marcel Ciolacu și-a exprimat convingerea că Ion Mînzînă și Cristian Gentea vor obține o victorie categorică în alegerile din 27 septembrie.
“Le mulțumesc domnilor Mînzînă și Gentea pentru determinarea cu care au arbordat această campanie electorală.
Se îmbină aici în Argeș experiența politică și administrativă a domnului Mînzînă și capacitatea managerială a domnului Gentea.
Ion Mînzînă și Cristian Gentea fac o echipă bună, au proiecte comune, știu problemele județului și ale oamenilor și au soluții. Am discutat punctual despre proiecte pe care să încercăm să le sprijinim de la Centru, cum este cazul construcției a două noi poduri peste Argeș pentru rezolvarea problemelor de trafic sau proiectul de modernizare a stadionului “Nicolae Dobrin”. Argeșul este pe mâini bune și pe drumul corect!”, a spus Marcel Ciolacu.
“Astăzi am încercat să identificăm soluții de sprijinire a proiectelor pentru Argeș și Pitești. Noi știm ce avem de făcut, dar este nevoie de sprijin la nivel național pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care ni le-am propus. PSD a pus mereu oamenii pe primul loc, ei sunt prioritatea noastră numărul unu! Și vrem să ducem Argeșul pe primul loc!”, a declarat Ion Mînzînă.
“Îi mulțumim domnului președinte Marcel Ciolacu pentru vizita de astăzi și pentru susținere. Faptul că a înțeles proiectele noastre și ne-a promis că va fi alături de noi este de ajuns pentru mine.
Ne vom bate pentru proiectele Argeșului, ale Piteștiului și pentru cetățeni! Eu am încercat să fac o campanie decentă și voi câștiga Primăria Pitești!”, a punctat, la rândul său, Cristian Gentea. Biroul de Presă PSD Argeș
Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Va rugam scăpați-ne de cei ce schimba ilegal valuta la Muntenia în parcare. Sunt o rușine pentru oraș o pata neagra. Politia locala să-și facă treaba pentru care este plătită.