Web Analytics
scris vineri, 22.03.2024

Precizări de la Ministerul Investiţiilor: Unde vă adresați dacă aveți probleme cu tichetele sociale

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a prezentat o serie de precizări pentru beneficiarii de tichete sociale de 250 lei care întâmpină probleme sau dificultăți în accesarea acestora. Aceste precizări sunt menite să ofere claritate și ghidare persoanelor care nu au primit cardurile sociale sau care se confruntă cu alte situații neașteptate legate de programul de sprijin social.

Precizări de la Ministerul Investiţiilor: Unde vă adresați dacă aveți probleme cu tichetele sociale

Citește și: Șeful Poștei Române a plecat în China și este de negăsit. 5 milioane de oameni au de suferit


Deși programul Sprijin pentru România este lansat de ceva vreme, chiar și acum sunt destui români aflați în situații vulnerabile, care au probleme legat de aceste tichete sociale de 250 lei. Nu doar că nu primesc banii, ci beneficiarii nu pot comunica cu reprezentanții MIPE pentru a cere informații. MIPE a adus o serie de clarificări cu privire la modul în care se poate lua legătura cu instituția, fie prin intermediul operatorilor call center, fie venind direct la sediul ministerului.
”Pentru furnizarea de informații telefonice, structura din cadrul MIPE care implementează programul Sprijin pentru România a asigurat planificarea pe ore a persoanelor care asigură gestionarea apelurilor prin call center. De asemenea, este asigurată permanență și la registratura MIPE, pentru furnizarea de informații persoanelor care vin direct la sediul MIPE”, au transmis reprezentanții MIPE. De asemenea, beneficiarii pot trimite petiții la MIPE în format letric sau pe e-mail.
Numărul de telefon trecut pe pagina oficială de Facebook a Ministerul Muncii și Solidarității Sociale unde puteți suna pentru a obține informații legat de tichetele sociale de 250 lei: call center tichete sociale: 031.9268. Cât despre programul funcționarilor MIPE, aceștia lucrează în de luni până vineri, în intervalul 10:00-14.00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *