Web Analytics
scris vineri, 22.03.2024

Șeful Poștei Române a plecat în China și este de negăsit. 5 milioane de oameni au de suferit

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Gruia, susține că a încercat prin toate căile să rezolve conflictele de muncă de la Poșta Română, dar nu reușește să dea de șeful Poștei Române, Valentin Ștefan. Ministrul susține că încă de la începutul protestelor angajaților Poștei, Valentin Ștefan a intrat în concediu și a plecat în China, fiind imposibil de contactat.

Șeful Poștei Române a plecat în China și este de negăsit. 5 milioane de oameni au de suferit

Citește și: Liderii PNL și PSD, în control la șantierele de infrastructură rutieră


”În momentul de față cred că am depășit 7-8 runde de negocieri. Până în momentul de față , managementul Poștei Române a rămas oarecum surd la ceea ce au cerut oamenii. Facem tot ceea ce putem prin lege, ca minister să rezolvăm problemele oamenilor. Am încercat de mai multe ori, l-am căutat pe domnul director al Poștei Române, din păcate e plecat din țară, nu răspunde la telefon. E plecat printr-o zonă mai exotică, e undeva prin China. Am avut discuții cu sindicaliștii, cu oamenii din Poșta Română. Căutăm o formă pentru a depăși această situație. Ce este important este ca oamenii să-și primească salariile și să nu avem blocaje.”, a spus Bogdan Gruia.

Citește și: (Video) DIICOT Pitești. Arestați pentru trafic de droguri de risc!


Valentin Ștefan este șef al Poștei Române cu sprijinul PNL. Întrebat despre această situație, Nicolae Ciucă i-a recomandat ministrului să ia măsurile care se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *