Pompierii argeșeni s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Judo

de | 1.04.2022 20:57 | Actualitate, Home, Sport

Pompierii argeșeni s-au întors acasă cu medalii de la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Salvatorii argeșeni au ocupat pe podium Locul 1, Locul 2 și Locul 3. “Felicitări pentru performanțele obținute și dăruirea de care ați dat dovadă! Suntem mândri de voi!”, a transmis ISU Argeș.

Au concurat plutonier adjutant Sorică Dragoș din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și plutonier adjutant Oprescu Vlad de la Secția de Pompieri Costești, despre care am mai scris AICI, după ce a sărit în ajutorul unor persoane rănite în urma unui accident de mașină petrecut în ianuarie a.c., în Albota.

Dragoș Sorică, plutonier adjutant

Dragoș a reuşit să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani, devenind campion naţional la judo.

Vlad Oprescu, plutonier adjutant (în partea stângă, margine)

Vlad a ajuns pe treapta a doua a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.

Citește și Mioveni a luat un punct la Craiova, deși le-a avut în mână pe toate trei

La echipe, Dragoș și Vlad, alături de alți colegi pompieri, au ocupat locul III cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...