Web Analytics

Mioveni a luat un punct la Craiova, deși le-a avut în mână pe toate trei

de | 1.04.2022 19:51 | Actualitate, Sport

Sarcina Mioveniului a părut  ușurată încă din minutul 8, când căpitanul de la FCU Craiova a fost eliminat. Bogdan Rusu de la oaspeți a scăpat singur și Diallo l-a faultat din postura de ultim apărător, primind roșu, fără ezitare, de la Istvan Kovacs, arbitru FIFA.

Citește și: Pompierii argeșeni s-au întors cu medalii de la Campionatul Național de Judo

Cu un om în plus, Mioveniul a avut alt suflu. A bifat două ocazii mari de a deschide scorul încă din prima repriză, prin Bogdan Rusu și Trif. La ambele ocazii ale CS Mioveni, portarul Popa a respins in extremis, de pe linia porții.

În minutul 45, Alexandru Iacob are o a treia șansă de 1-0 pentru CS Mioveni, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă gol. Trebuie spus că în prima repriză, în zece oameni, oltenii au avut și ei o șansă mare să deschidă scorul.  

Superioritatea numerică și-a spus cuvântul pentru CS Mioveni în a doua repriză, când Dumitriu a marcat în minutul 59. A profitat de o greșeală a portarului oltean Popa, care s-a întins la o centrare pe jos a oaspeților, dar a respins în față. Plasat central, la 14 m, jucătorul Mioveniului a șutat pe mijlocul portii și a scuturat plasa olteană.

Însă Mioveniul n-a reușit să țină de rezultat și a fost egalată pe final, în minutul 88. Huyghebaert a profitat de o gaură în marcajul slab al celor de la CS Mioveni și, după o minge recentrată de un coleg, a împins mingea, din drop, pe lângă portarul Iustin Popescu.

Citește și: Prepeliță vrea ca FC Argeș să facă risipă de efort la meciul cu CFR

Mioveniul a avut șansa să revină peste două minute, însă n-a fost să fie! Păcat, fiindcă CS Mioveni a fost la doar trei, patru minute să obțină cele trei puncte la Craiova și să scape de grijile rămânerii în Liga I. Așa, a plecat cu doar un punct, deși a jucat cu un om în plus mai bine de 85 de minute.  Măcar a egalat la puncte Chindia și are jocuri ușoare în continuare, cu Clinceniul și Mediașul.            

                                        Gabriel Grigore                                       Foto: GSP

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole