Web Analytics
scris duminică, 12.11.2023

PNL şi-a lansat candidatul la Primăria Curtea de Argeş! Cosmin Petrescu, elogiat la scenă deschisă

PNL a lansat duminică, 12 noiembrie, la Casa de Cultură din Curtea de Argeș, candidatul la Primaria municipiului din Orașul Basarabilor. Este vorba de Cosmin Petrescu, născut în Curtea de Argeș, absolvent de Cibernetică, antreprenor și fost coleg de şcoală generală și de liceu, la „Vlaicu Vodă”, cu actuala șefă a PNL Argeș şi ministră a Justiției, Alina Gorghiu.

PNL şi-a lansat candidatul la Primăria Curtea de Argeş! Cosmin Petrescu, elogiat la scenă deschisă

Citeşte şi: Video. Prefectul de Argeș: ”Spitalul de Urgență Pitești riscă să rămână fără medici ATI”

Cu acest prilej, au vorbit elogios despre candidat prefectul Radu Perianu, primarul de la Schitu
Golești – Vasile Miriţă, primarul din Domneşti – Ioan Doru Smădu, Iulian Dumitrescu – președinte al CJ Prahova și prim vicepreședinte al PNL la nivel național, precum și președintele FNGCIMM – Dumitru Nancu și George Serban -secretar de stat la Ministerul Justiției.

Foarte emoționată, Alina Gorghiu l-a prezentat pe candidatul Cosmin Petrescu drept omul care a reușit, printre altele, să coaguleze toți proprietarii de pensiuni și hoteluri din zonă pentru redactarea unei petiţii – a strâns 16o de semnături – care a impulsionat deschiderea Transfăgărășanului.

Cosmin Petrescu, lider al PNL Curtea de Argeş, are 45 de ani, este căsătorit, tatăl a două fete şi are peste 20 de ani de experienţă în management de companii private, multinaţionale.

Sloganul său este „Un oraş viu, O viaţă bună, Un om potrivit„.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *