Web Analytics
scris vineri, 10.11.2023

Video. Prefectul de Argeș: ”Spitalul de Urgență Pitești riscă să rămână fără medici ATI”

“Conducerea Consiliului Județean Argeș, instituție din rețeaua căreia face parte unitatea spitalicească, nu a venit la ședința de lucru”, transmite Radu Perianu, prefect de Argeș. 

Video. Prefectul de Argeș: ”Spitalul de Urgență Pitești riscă să rămână fără medici ATI”

Citește și: Pitești. Reținuți după ce au înscenat un accident cu trei mașini!

Acesta spune că Spitalul de Urgență Pitești se confruntă cu o situație specială după mișcări de personal în cadrul  Secției Anestezie Terapie Intensivă care au dus la următoarea situație: din trei specialiști, unul este, la acest moment, în concediu medical, un al doilea va pleca de la data de 1 decembrie, prin demisie, și există riscul să rămână un singur doctor. Unitatea a anunțat Direcția de Sănătate Publică despre acest lucru și faptul că un singur medic anestezist nu poate deservi 12 săli de operație. 

“Am convocat astăzi o ședință de lucru cu toți directorii de spitale, șefii secțiilor ATI, Direcția de Sănătate Publică Argeș și Consiliul Județean Argeș pentru a găsi împreună o soluție. Vorbim, totuși, despre cea mai mare unitate spitalicească a județului. 

Din păcate, astăzi, Consiliul Județean Argeș nu a trimis niciun factor de decizie, președinte sau vicepreședinte. 

Având în vedere importanța majoră pe care secția ATI o are în cadrul Spitalului de Urgență Pitești, respectiv pentru tot județul Argeș, sunt indignat de dezinteresul arătat de conducerea Consiliului Județean. 

Am convocat o nouă ședință de lucru pentru luni la ora 9.00!”, a mai continuat prefectul. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...