Web Analytics

Piteșteanul Robert Glință, locul 5 în lume la proba de 50 m spate

de | 25.06.2022 19:44 | Actualitate

Update:

S-a modificat clasamentul la proba de 50 m spate de la Campionatele Mondiale de la Budapesta 2022. Robert Glință e oficial pe locul 5.

„Descalificat inițial pentru că a fost total scufundat la sosire, americanul Justin Ress a fost repus în drepturi aseară, aproape de miezul nopții. După o analiză amănunțită a cursei, arbitrii au hotărât că Ress este campion mondial. În aceste condiții, Ress a fost chemat să primească aurul, compatriotul său Armtrong a luat argintul de la polonezul Masiuk, care, la rândul lui, i-a retras bronzul lui Ceccon, din Italia. Robert Glință e oficial pe locul 5, la egalitate cu grecul Christou. Sentimentele noastre rămân neschimbate pentru Robert Glință!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Știrea inițială:

Înotătorul piteștean Robert Glință a încheiat cursa de 50 metri spate a Mondialelor de la Budapesta pe locul 4, cu timpul de 24.57. Sportivul român a fost la egalitate cu grecul Apostolos Christou.

Titlul mondial a revenit deținătorului recordului mondial pe această distanță, Hunter Armstrong (SUA), cu 24.14. Italianul Ceccon și polonezul Masiuk au completat podiumul.

Citește și David Popovici va fi decorat cu Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler

„Felicitări, Robert! Vin Europenele de la Roma! Succes, suntem mândri de tine!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. A fost locul 5.cretinilor,ca s-a revenit asupra deciziei de dcalificare a locului 1.Cititi stirile pana la capat,idiotilor.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *