Web Analytics

Persoane prinse în flagrant de polițiști în Târgul Săptămânal din comuna Bradu

de | 24.04.2017 09:50 | Actualitate

flagrant braduÎn ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 157 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 54.616 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 30 de permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în data de 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au prins în flagrant delict pe S.A., de 47 de ani, B.M., de 20 de ani, S.J., de 58 de ani, toate din comuna Băiculești și pe S.L., de 26 de ani, din comuna Merișani, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor s-a stabilit faptul că în timp ce se aflau în Târgul Săptămânal din comuna Bradu, cele patru persoane ar fi sustras 600 de lei din buzunarul unui bărbat de 73 de ani, din comuna Stolnici, profitând de neatenția acestuia.

Cele patru femei au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsurii preventive.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii