Web Analytics

Pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Argeșului a fost atacată de hackeri

de | 7.12.2022 14:02 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Atacul s-a produs la mijlocul lunii noiembrie, iar administratorii au pierdut accesul la cont în sensul că nu au mai putut posta nimic din ziua de 14 noiembrie. În ciuda raportărilor la Facebook, problema nu a fost remediată, așa că a fost creată o nouă pagină pe care cei responsabili pot posta informații. Inconvenientul este că fosta pagină avea deja 20.000 de urmăritori, iar enoriașii nu știu încă ce s-a întâmplat.

Iată ce spune Ovidiu Vlăsceanu (foto), consilier Cultural si Comunicații Media al arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, cel care administrează contul de Facebook: „Avem o pagină nouă, pentru că nu știu ce s-a întâmplat, cineva a piratat-o pe cealaltă, nu mai avem acces. Noi am făcut raport către Facebook, ne-au dat vreo 15 numere de înregistrare, dar până acum nu a luat nicio măsură, nu am primit nicio soluționare. Și atunci a trebuit să facem o altă pagină pentru că așa este bine și pentru instituție. Pagina are aceași denumire «Arhiepiescopia Argeșului și Muscelului», însă are și inițialele AAM, pentru că Facebook-ul nu ne dădea voie să folosim aceeași denumire.
Dacă se va rezolva, le putem păstra pe amândouă, dar depinde de politica pe care o adoptă Facebook-ul. Erau foarte mulți urmăritori, vom crește și aici cu timp, cu răbdare. Puteți și dumneavoastră să ne ajutați făcând cunoscut”.

Citește și Atelier de pictură bisericească organizat de Arhiepiscopie, la mânăstirea Brătășești

Citește și Înarmat cu trusa medicală şi însoţit de medicul Arhiepiscopiei, Calinic a verificat starea de sănătate a personalului monahal din Argeş

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *