Web Analytics

Atelier de pictură bisericească organizat de Arhiepiscopie, la mânăstirea Brătășești

de | 8.09.2022 11:38 | Actualitate, Cultură, Home

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză a organizat un atelier de pictură bisericească pe sticlă „Sfintii Mucenici Serghie și Vah” la Mănăstirea Brătășești. Evenimentul este la prima ediție.

Copiii din centrele catehetice din municipiul Curtea de Argeș și din împrejurimi au fost întâmpinați cu drag de maica stareță Efrema și de părintele prof., Bogdan Ștefănescu, coordonatorul atelierului.

Citește și: Evenimentele Centrului Cultural Piteşti

Tinerii au participat la Sfânta Liturghie, apoi au pictat icoane pe sticlă într-o atmosferă duhovnicească. La tabără au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea ÎPS Calinic și a mulțumit tuturor pentru activitatea bogată și Părintele Vasile-Cornel Ilina, coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Citește și: Elevii de clasa a V-a nu mai primesc burse de merit

Copiii s-au bucurat de atmosfera duhovnicească, de slujbele bisericești și de gazdele primitoare. Atelierul a încheiat calendarul activităților de vacanță pentru copii și tineri al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. La final, toți participanții au primit daruri din partea mănăstirii.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *