Web Analytics

(P) Piața imobiliară din Pitești are un nou “trofeu”. Se numește Landmark Tower și este diferit de tot ce există în prezent. Aici răspunsuri la toate întrebările tale

de | 7.04.2022 15:15 | Actualitate, Economie

Majoritatea piteștenilor cunosc celebrul bloc turn de 12 etaje situat peste drum de Parcul Lunca Argeșului. Îi spunem celebru, deoarece, încă de la începutul construcției se anunța a fi una dintre cele mai dorite și exclusiviste locații din oraș. Lucrările au fost însă oprite de către investitorul inițial din lipsă de fonduri și astfel, câțiva ani mai târziu, clădirea a fost achiziționată de Landmark Investment, fondul nostru specializat în investiții imobiliare la nivel național care a modernizat și finalizat proiectul în ultimii doi ani. Prin materialul următor am dorit să facem dovada transparenței noastre totale în calitate de dezvoltator, încercând să oferim răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care le aveți. Totodată, dacă aveți și alte curiozități, nu ezitați să ne contactați accesând site-ul www.landmarktower.ro

De ce am achiziționat-o noi, cei de la Landmark Investment?

Până acum doi ani, nimeni nu a mai văzut potențialul acestui loc extraordinar. Băncile voiau doar să vândă clădirea, dar cunoșteau valoarea imobilului și calitatea construcției și astfel negocierile nu se puteau purta cu mici investitori, sumele fiind exorbitante, motiv pentru care nimeni din piața locală nu avea capacitatea financiară de a prelua această structură. A fost nevoie de un fond de investiții precum al nostru, care avea ulterior puterea de a prelua, dar și de a definitiva imobilul folosind finisaje de cea mai bună calitate, investind sume de bani considerabile. Landmark Tower a devenit astfel cea mai nouă parte a Landmark Investment, un dezvoltator experimentat și apreciat la nivel național cu proprietăți imobiliare în cele mai importante municipii din România.

Când mă pot muta? Este gata proiectul?

În prezent singurul lucru care rămâne de făcut este să-ți alegi apartamentul dorit, poziționarea, iar noi îți oferim cheile.. Băile sunt complet utilate, apartamentele sunt închise și finalizate, fiind dotate cu centrale termice și întreaga instalație de încălzire necesară. Anumite modificări pe care ai dori să le aduci imobilului tău, se pot aplica dacă va fi cazul prin echipa noastră specializată care se află la dispoziția tuturor locatarilor, la fel cum beneficiezi pentru suport tot prin echipa noastră de specialiști în domeniul instalațiilor sanitare, electrice sau de amenajări interioare. Personal se află la dispoziția clienților noștri pentru a oferi asistență în timpul cel mai scurt posibil. De asemenea, clădirea beneficiază de asemenea de sistem de pază și protecție și circuit CCTV. Menționăm că, vă putem ajuta inclusiv cu partenerii noștri care se ocupă de mutatul mobilei din vechea locație în Landmark Tower.

Citește și: Caroli Foods Group a contribuit cu peste 125.000 de euro la bazinul din Costache Negri

Există racordare la apă, gaz, curent, internet, tv?

În prezent, un anumit număr de apartamente au fost conectate de noi la gaz și curent, simplificând astfel transferul de contract de la furnizor către clienții noștri. Pentru imobilele care nu au fost racordate la gaz și curent, procedura durează cel mult 30 de zile, clădirea noastră având contoarele și avizele furnizorilor, dar existând acest termen legal ne vedem nevoiți să-l menționăm. Internetul și televiziunea sunt prezente în clădire și în fiecare apartament prin conexiuni prestabilite și conectate la prize în pereții din interior. Puteți opta pentru unul din cei doi furnizori care oferă deja servicii în interiorul imobilului precum Digi și Netergy. Apa este conectată în toate apartamentele și pentru nivelurile superioare există pompe de mare presiune, funcționale, care asigură o presiune constantă dacă alegeți să locuiți la cele mai înalte etaje.

Cât de solidă este structura imobilului?

Atunci când am luat în calcul să achiziționăm acest imobil, noi ca și grup de investiții, am apelat la specialiști din toate domeniile. Constructori, arhitecți, proiectanți, seismologi, peisagiști, evaluatori, ingineri, etc. oameni ale căror expertize ne-au făcut să ne asumăm preluarea acestui imobil fără să avem vreo problemă. Pentru noi a fost la fel ca pentru dumneavoastră, ne doream să cumpărăm o “casă” și pentru că exista un cost de ordinul milioanelor de euro, vă asigurăm că nimeni nu ar avea un interes mai mare ca al nostru să știe totul despre structura de rezistență a imobilului, precum și felul în care a fost proiectat și construit. Faptul că are inclusiv adăpost anti-atomic este un aspect care denotă o responsabilitate crescută oferită de constructor încă de la începutul lucrărilor la această clădire.

Care au fost criteriile noastre de a investi în acest imobil?

Viziunea unui grup de investiții sau a unui dezvoltator este unul din cele mai importante aspecte care schimbă arhitectura unui oraș. Noi am văzut în această zonă același lucru pentru care și proprietarii hotelului de brand de 4 stele au văzut atunci când au decis să-l amplaseze în vecinătatea noastră (RAMADA). Am văzut, ce au observat și investitorii unuia din cele mai mari grupuri de market-uri din lume, LIDL, care s-a construit la doar 100 m distanță de imobil. Am văzut de la etajele superioare întreg arcul Carpatic (Brașovul pare atât de aproape) la fel cum se vede și Făgărașul. Am văzut că lumea evoluează, oamenii care au grijă de modul lor de viață sunt prezenți încă de la răsărit să alerge pe aleile celui mai mare parc din oraș (LUNCA), am văzut tot aici familii care vin pentru a se juca, pentru a se plimba cu bicicleta sau rolele, totul se întâmplă la doar câțiva pași de Landmark. Am văzut ce a văzut și administrația locală, faptul că parcul Lunca Argeșului poate fi un Herăstrău al Piteștiului, cu terase, baruri și locuri de petrecere care vor începe din acest an să prindă viață pe aleile parcului. Am văzut că la nici un kilometru de noi, o altă clădire se ridică și acest lucru va continua să dezvolte zona, care în câțiva ani se va transforma în cel mai nou cartier al Piteștiului, fiind în prima linie a orașului, cu priveliști panoramice superbe. Am văzut că accesul de la imobil până în Piața Primăriei este de trei minute cu mașina sau 10 minute de mers relaxat pe Calea București. Am văzut că la doar câteva sute de metri se află școli și grădinițe, printre cele mai căutate din oraș, dar și un al doilea parc emblematic al orașului (unul din cele mai vechi) respectiv Expo Parc cât și cel mai nou spital din oraș (Muntenia Hospital). Am văzut accesul facil către Mall (VIVO), la doar câteva sute de metri de Landmark se află brand-urile și filmele tale preferate. Am văzut că totul este aproape deși te simți retras cu gândurile, afacerile și familia ta, fără să fii sufocat și deranjat de traficul orașului sau al cartierelor sale. Am văzut de asemenea cât de frumos intră lumina în fiecare cameră și câtă liniște poate să fie în acest loc minunat. Am văzut multe lucruri și am căutat să vedem mereu frumosul, pentru că viziunea vine de la cei care văd potențialul și nu defectele.

Citește și: Perdele forestiere pentru protecția autostrăzii și a drumurilor naționale ale Argeșului

Imobilul se află lângă calea ferată. Se aude trenul?

Această linie de cale ferată nu este o magistrală, sunt doar trei trenuri care asigură ruta Pitești-Curtea de Argeș, tranzitează orașul la orele prânzului și amiezii. Deoarece tranzitează orașul, trenul nu folosește semnalele acustice dacă nu există o urgență. Sigur că se poate auzi sunetul șinelor de tren de la etajele inferioare, dar nu este un sunet deranjant sau perceptibil și nu durează mai mult de câteva secunde.

Imobilul este poziționat între strada Depozitelor și Calea Bascov. Se aude zgomotul mașinilor?

Cu toate că Landmark Tower este poziționat între două artere importante, acestea au coeficienți de trafic moderați dacă am compara cu bulevardele orașului, cele centrale sau din cartiere. Tâmplăria folosită și izolarea fonică a pereților fac insesizabil zgomotul alb al străzii, cu toate acestea, din respect pentru orice potențial cumpărător noi recomandăm ca etajele inferioare să fie cu destinația de birouri și oferim prețuri mai avantajoase decât pentru etajele superioare unde se aude doar „sunetul” păsărilor.

Cum se face accesul în imobil?

jurnaluldearges.ro-p-piata-imobiliara-din-pitesti-are-un-nou-trofeu-se-numeste-landmark-tower-si-est-2

Accesul în clădire se face printr-o intrare impunătoare, elegantă, similară unui unui hotel de lux. Prin cele 2 lifturi care asigură rapid accesul între cele 12 etaje ale imobilului. Prin parcarea subterană care este la rândul său deservită de lifturi.

Câte apartamente există?

Un total de 78 de apartamente de tip studio sau cu 2 și 3 camere, dar și un penthouse unic în oraș.

Suprafețele sunt cuprinse între 55 mp și 120 mp cu balustrade din sticlă care permit o spațialitate și luminozitate excelentă indiferent de orientarea acestora. Există, de asemenea, un total de 80 de locuri de parcare, inclusiv subterane și un spațiu de joacă și mini-parc amenjat pentru relaxare și pentru distracția micuților.

Cui se adresează proiectul?

În primul rând celor care vor ceva diferit de construcțiile clasice. Dacă vrei să ai mereu impresia că locuiești într-un hotel de lux și să simți că în fiecare zi ești în vacanță, atunci acesta este sentimentul pe care îl vei avea aici. Este un loc pentru cei care vor să se simtă puțin retrași, care s-au săturat să locuiască într-un cartier în care se ceartă pe locul de parcare, unde lumina soarelui nu ajunge pentru că blocurile sunt aproape lipite unul de altul și care nu mai au spații verzi pentru că au fost distruse în favoarea parcărilor. Este perfect pentru un birou aproape de instituțiile centrale și un loc în care te simți mândru să-ți inviți clienții la o cafea.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cate reclama degeaba pentru ca nimeni nu vrea sa cumpere apartamente in blocul fantoma !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole