Web Analytics

Caroli Foods Group a contribuit cu peste 125.000 de euro la bazinul din Costache Negri

de | 7.04.2022 13:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Comunicat de presă

Printr-o contribuție de peste 125.000 de euro, Caroli Foods Group a finalizat acoperirea bazinului de înot din incinta Ștrandului „Costache Negri”, astfel încât 1.000 de copii, membri legitimați ai cluburilor sportive de natație argeșene, să se poată antrena pe tot parcursul anului în condiții impecabile. 

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității piteștene și pentru a susține performanța campionilor de mâine, Caroli Foods Group a decis ca în 2021 să contribuie cu achiziționarea unui balon presostatic care va permite tinerilor talentați din județul Argeș să se antreneze pentru performanță olimpică, indiferent de anotimp. Astăzi, lucrările la bazinul de înot au fost finalizate, iar din această săptămână, copiii au posibilitatea de a se antrena și în sezonul rece. Contribuția companiei include un balon presostatic și vestiare noi pentru băieți și fete, un cabinet medical pentru testarea apei și tot ce este necesar ca bazinul să funcționeze în bune condiții din punct de vedere tehnic.

Citește și:Veste bună pentru înotătorii din Pitești! A fost adus balonul presostatic la bazinul descoperit din Costache Negri

 „Dorim să ne exprimăm recunoștința față de comunitatea locală și să mulțumim autorităților locale și echipei de management a  ștrandului Costache Negri , pentru colaborarea deschisă pe care am avut-o pe tot parcursul acestui proiect ambițios. De asemenea, dorim să-i asigurăm pe antrenori, copii și părinți, unii dintre ei fiind chiar angajații noștri, că ne menținem angajamentul de a susține comunitatea și talentele locale. Ne propunem ca, în continuare, să organizăm o competiție numită „Cupa Caroli”, cu scopul de a implica cei mai performanți înotători din România”, subliniază Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group. 

„Mă bucur să văd că a fost finalizat un proiect foarte important pentru comunitatea de natație de performanță. Având în vedere lipsa bazinelor olimpice de înot necesare în România, unde viitorii campioni s-ar putea antrena, sunt recunoscătoare autorităților locale și Grupului Caroli Foods, pentru că au contribuit la îmbunătățirea status-quo-ului. Acest bazin de înot acoperit va fi un sprijin real pentru un program de antrenament constant și un flux competițional chiar și în sezonul rece”, a adăugat Camelia Potec, președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Citește și:Sportivii își pot relua activitatea la bazinul din Costache Negri

„În numele tinerilor sportivi performeri ai înotului, mulțumesc, Caroli Foods Group! Am dus împreună la bun sfârșit un proiect așteptat de piteșteni. Balonul presostatic este o investiție ce va avea utilitate mult timp de acum înainte. Sportul de performanță a primit un sprijin consistent, sunt convins că tinerii noștri se vor antrena mai bine, că vor fi mai motivați și că ne vom bucura împreună de rezultate de excepție!”, a concluzionat domnul Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Prea tarziu domnilor, intr-o luna vine vara si trebuie sa-l dati jos apoi la toamna se da drumul la bazinul olimpic acoperit. Bani aruncati degeaba. trebuia facut acum doi ani cand s-a inchis bazinul mare.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *